malzemeler:


2 su bardağı un
2 su bardağı nişasta
2 su bardağı pirinç unu
8 su bardağı toz şeker
6 su bardağı süt
300 gr tereyağ
8-10 adet iç ceviz


*
Unu, nişastayı ve pirinç ununu bir tencerede kısık ateşte yağsız olarak renngi sararana kadar kavurun
*
Şeker ile sütü ayrı bir yerde kaynatın ve bu karışımın üzerine dökün
*
İyice karıştırıp tencerenin kapağını kapatarak hemen ocaktan alın
*
15 dakika dinlendirin
*
Sonra kepçenin tersi ile ezerek servis tabağına alın
*
Arzuya göre iç ceviz ile süsleyerek servise sunun

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 438
favori
like
share
hhadise Tarih: 02.11.2009 15:25
çok güzel
Minik SeRCe_ Tarih: 15.08.2008 07:41
Oyoyoyyy yemede yaninda yat diye buna derler...hemen denemesini yapmam lazim paylasim iyin tskrler...
karaduman53 Tarih: 09.08.2008 09:43
çok guzel yemek
Grace Tarih: 07.08.2008 17:31
niçin sadece modlara teşekkür ediyosunuz @ Su Perisi dikkatimi çektide ilginç geldi bana:20:


ellerine sağlık Nergish
SU-PERISI Tarih: 07.08.2008 17:28
Tarif için saol Nerqish.
ikarus-db Tarih: 27.07.2008 17:27
teşekkürler
emmmre Tarih: 27.07.2008 17:05
güzelmiş. deneriz