Zamanı Durdurma Şansım Olsa

Son güncelleme: 23.08.2008 01:07
  • noimage
    zamanı durdurma şansım olsa önce gözlerinin içini güldürürdüm.dudaklarında sıcak bir tebessüm,gözlerinin içi pırıl pırıl olsun.hani feda etmek var ya günü geldiğinde kendini..!işte benim o günüm sensizlik olmalıydı.ne zaman ayrılığın adı hatrıma düşse o zaman feda etmeliyim kendimi.yokluğunda ağlamalıyım yağmurlu gecelerde.ya da onlarca güneş belirse de gökyüzünde yüzümde tek bir çizgisi bile doğmasın ışığın.her güldüğümde aklıma gel,her ağladığım senin için olsun.gökyüzünde beliren her gölge sana benzesin.uykulu gecelerimde bana sarılsın,beni sarsın.içimde taşıdığım en büyük mutluluk bile buruk olsun.sen olmayınca zamanın değeri olmasın.kum taneleri gibi saçılsın,dursun..!
    her nefesim soluksuz olsun,boğazıma takılsın.her sözcük içimi acıtsın,her yaprak bana düşsün.sen yoksan sensizlik hiç olmasın...!
    sevgiye hasretler olayım,acıya can yakan,ayrılığa düşman.
    gözlerimde bir mum yansın;ışığım ol,yere düşüp alev alsın;yangınım ol,yaşlarım aksın;suyum ol,kavrulup kurusun,rüzgarım ol...ama yine de hep benim ol...ya da benimle...!
    sevmeyi öğret,adımlarım ağır olmasın.kedere hesap kat,acım olmasın.aşka şart koş,sevdam kül olmasın.ben hiç bilmem bunları,hesapsız,katsız,şartsız severim..!
    eğer gökyüzünde bir bulutsan söyle..!yıldızlar tutayım aklımdan,teker teker sayayım.sana ulaşmak yıllara denk bile olsa önüme sereyim.her adımım saat yolu alsa da söyle..!yıldızlar boyu kayayım yüreğine,yavaş yavaş dokunayım yüzüne.seni sevmek bir ömre denk bile gelse yanına geleyim.seni seveyim...!ya da sevmenin koşullarını,cilvelerini..!
    korlar düşse üstüme,alev alev yağmurlar yağsa bana.ne kadar sürer, yakar beni?ya da yalvardığım günlerin birikimi,yüreğimin kafesi gözyaşlarımı dindirir?
    imkansız deseler bile ağlar mıydım bu kadar sevdaya?ben küçük bir çocuk olsam böylesine direnir miydim sana olan aşkıma?belki masum bir istekti,gelip geçecekti...ama olmasın..geçmesin benden...yüreğimden ne hayaller uçtu bitti..ama izleri kaldı sonbaharım oldu.
    bana seni sevdirenleri söyle..!nerede utangaç bir umut bulursa yüreğim hemen içine dalar ,kaybolur.ben onun derdine düşmüş zavallı bir yolcuyum aslında.ne gidenim var yoluma ne de durduran var arkamdan ağlayan..!
    hiç veda etmedim yarınlarıma.hep avcumda serpilir tozları.kiminin özlemi, kiminin duası,kiminin yarası.martılar gibi iki ekmeğin peşinde,çiçekler gibi bir yudum suyun,insanlar gibi bir kuruş sevdanın peşinde.
    yılların eskittiği,yolların bitirdiği,sellerin götürdüğü aşkların peşindeyim.ya bir heves uğruna savruldu hayatım ya da gerçek sevdim bilinmez olsun...!
    senden saklı,benden ayrı,onlardan gayrı uzaklara uçtu kanatlarım.ya kırıldı birkaç dakikalık umudum yolunda ya da gücüm yetmedi sorulmaz olsun..!
    ellerin yanaklarıma,gözlerin gözlerime değse bir uçurum misali esse saçlarım;ne ömür boyu mutluluklar avutur beni ne de sensiz parıltısı bu hayatın.
    bir başlığı var kızcağızın bir de peşinde kurdu masalımda.peşinden o koşar diğeri kovalardı.gözlerinden yalanı bilinmez,sözleri riyakardı anlaşılmaz.içimde bir korkusu benimse meçhul sonun.çok sevmiştim o kırmızı başlığın kızını.gözlerim dolu dolu olur he takıldığında engellerine,ve ışıldardı gözlerim her mutluluk tablolarında.ama bir kendi masalımı sevemedim sonlarıyla birlikte.ne bir başlığım vardı benim, ne de peşimde kurdum.ne her takıldığımda gözlerim doldu engellerime,ne de gözlerim ışıldardı her mutluluk tablolarımda.biraz hüzüne bulanmış kırıklarım vardı gönlümde,biraz da merakı geleceğin.
    bana kendini anlat desem suskundun nedensizce...!bazen saklarız kendimizi ya gizlice.belki de gizlerinin bir havası vardı gözlerinde.ben hep gözlerine bakmıştım çünkü.arada bir aklıma gelirdi gözbebeklerinin canlılığı,kirpiklerinin çırpınışı ve senden habersiz bana anlattıkları.keşke hep bana dönük olsa yüzün,hep birşeyler söyleyecek gibi olsan,sessizce dursan,neler olduğunu ben anlasam..!
    senden izinsiz kaç mevsim geçti buralarda.sana çok yazdım cevap gelmedi.hep istedim seninle olmayı.çerçevemde bir resim ve seninle yapmak istediklerim.birkaç avuç çakıl taşları sahile ait.ve deniz kıyısına vuran yakıcı bir güneş.hepsi sensiz yaşıyorlar yerlerinde.sen nerdesin desem.....işte cevabından korktuğum tek şeydi bu.yarıda bıraktım bir sürü kelimeyi.kimisinin noktası var hala yanımda duruyor.sen yoksundu tek eksiği...!
    seni sevmeye çalıştıkça içten içe kaçışın vardı ya o..!hep beni yeni bilmecelere attı acımasızca.umursamadıkça da karardı içim.bir bulut kümesi gibi sardı her yanımı.bak çok yaklaştın da göremedim seni...!
    gözüme toz kaçtı dedim herkes yanımdaydı.usul usul ağladım herkes yanımdaydı.gözlerimi ovuşturdum herkes yanımdaydı.yüreğim kan ağladı herkes yanımdaydı.benden neler geçti sen yoktun..!
    bir şarkı duydum hele ki içim çok acıdı.ne zaman dinlesem ağlarım.ama öyle böyle ağlamak değil..yani ne yenilir ne yutulur.hıçkırık gibi ama çok benzemiyor,kahkaha gibi ama sadece yanından geçiyor,kesik kesik gibi ama öylesine bitiyor,kısık kısık ama arada geçiyor,ılık ılık ama hala üşütüyor,şarıl şarıl sesi kesiliyor..!
#28.07.2008 18:12 0 0 0
  • Müzikli Şiirlerden Buraya Alınmıştır..
    Burası Daha Uygun

    Kuralları Okuyarak Konu Açın...
#29.07.2008 03:59 0 0 0
  • Teşekkürler........
#21.08.2008 10:56 0 0 0
  • Cok guzel ellerine saglik...
#23.08.2008 01:07 0 0 0