Anti-Trojan Elite 4.1.0

Son güncelleme: 29.07.2008 10:02
  • noimage



    Anti-Trojan Elite 4.1.0 | 6 MB - RS

    Anti Trojan Elite bir kötü niyetli yazılım kaldırma aracıdır. Malware olarak tabir edilen ve zarar verici kodlar ile yazılmış olan yazılımlar içerisinde trojanlarda bulunmaktadır. Türkçe ifadesiyle truva atı denilen bu zararlıları Anti Trojan Elite yazılımı sistem üzerinden silebilmektedir. Sisteminizdeki dosya, klasörler ya da kayıt defterindeki truva atlarını algıladıktan sonra, bu zararlıları sistemden temizleyebilmektedir.


    Yazılım gerçek zamanlı bir korumaya sahip olup, sistemde etkin biçimde çalışmakta ve zararlılar daha sisteme girmeden onları engelleyebilmektedir. Şu an 35000′in üzerinde truva atı, solucan ve keylogger zararlısını algılayabilmekte olan yazılım otomatik güncelleme özelliği ile hızlı biçimde bu sayıyı arttırmaktadır.


    İçerisindeki araçlar ile sistem güvenliği koruma konusunda da oldukça iyi durumdadır. Bu araçlar ile ağ bağlantılarını denetleyip, şüpheli bulduğu bağlantıları kesebilmektedir. Sistem üzerinde çalışmakta olan uygulamalardan yine şüpheli olanları sonlandırabilmektedir. Kayıt defterinde yapılan değişiklikleri izlemekte ve eğer sisteme zarar verecek olan bir değişiklik olmuşsa bunu onarabilmektedir.


    Oldukça iyi bir tarama bölümü olan yazılımla belirlediğiniz dosya ve klasörleri, sisteminizdeki bir sürücüyü, sabit diskinizin tümünü, kayıt defterini, çalışan uygulamaları taratabilirsiniz.


    Download
#29.07.2008 10:02 0 0 0