1 kg ispanak,
bir bas sogan,
bir pirasa,
10 adet mantar,
1 tane havuc,
salca,
kirmizi biber
2 kasik pirinc,
1 bardak su,
4 yemek kasigi misir ozu yagi.




ispanaklari guzelce yikayin ve dograyin. bir bas sogani pirasyla dogra, sogani ve pirasayi yagda sote yapiniz. havucu julyen seklinde dograyin. mantarlari dorde bol. sogan ve mantara bunlari ekleyin. hep birlikte, kisik ateste 10 dakika kadar kavurun. ardindan ispanaklari ekleyin. ispanaklar suyunu cekinceye kadar pisirin. ardindan yikadiginiz pirinci ekleyin. bir bardak su ilave ediniz. 1 yemek kasigi salca ve 1 cay kasigi kirmizi biber ekleyiniz. pirincler pisinceye kadar ateste tutun.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 912
favori
like
share
sakin75 Tarih: 03.07.2006 15:01
teşekkürler
by_ufuk Tarih: 03.03.2006 20:50
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 26.02.2006 07:26
ELLERİNİZE SAĞLIK,TADANLARA AFİYET OLSUN.
masarac Tarih: 28.12.2005 01:09
Paylaşma isteğiniz neticesinde verdiğiniz emeklerinizin hepsine tek tek teşekkür ederim.ALLAH sizden ve hepimizden razı olsun
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 13:11
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
SU-PERISI Tarih: 08.12.2005 00:30
tarif için teşekkürler,eline sağlık
Ates Bocegi Tarih: 15.10.2005 13:14
ElLeRiNe sAgLiK....


TaRiF iCiN sAgOl
Numberone Tarih: 30.09.2005 14:10
[COLOR=orangered]Ellerine saqLık .. :70:
dostbildiklerim Tarih: 27.09.2005 13:45
Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler