bir adet tavuk göğüs
iki yemek kaşığı un
acılı yada acısız biber
tavuk suyu
salça
sıvı yağ
tuz




Tavuk iyice pişene kadar göğsü haşlanır. Tavuk haşlanırken un kavrulur. Pembeleşen un bir tabağa soğuması için konulur. Haşlanan tavuk küçük parçalara ayrılır ve didiklenir. Başka bir kaba sıvı yağ konulur salça kavrulur. Bunun içine didiklenmiş tavuklar konur ve karıştırılır. salçanın eşit dağılımından sonra kavrulan un da buna eklenir ve karıştırılır. İçine tuz, biber ve tavuk suyu eklenerek karıştırılır. Beş dakika kaynatılır.Servis yapılır.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 722
favori
like
share
demet Tarih: 24.05.2006 16:02
by_ufuk Tarih: 25.02.2006 19:39
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 11.01.2006 01:16
Ellerine sağlık,teşekkürler.
refik Tarih: 04.01.2006 22:58
emeğinize sağlık güzel paylaşımlarınız için
dream_catcher Tarih: 04.01.2006 14:18
tesekkurler
SU-PERISI Tarih: 27.12.2005 11:09
paylaşım icin teşekkürler Cikolatakızcim
masarac Tarih: 27.12.2005 02:02
ellerine emeklerine sağlık çikolatakız
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 03:52
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
Ates Bocegi Tarih: 12.10.2005 14:18
ElleRINE SAglik....!