Ebru Aydın Müsadenizle 2008 Yeni Albüm

Son güncelleme: 31.07.2008 18:21
  • Dişi Tarkan'a Mustafa Sandal ve Gökhan Özen destek çıktı. Uzun süren sessizliğini 'Müsaadenizle' albümü ile bozan Ebru Aydın'a Mustafa Sandal bir şarkı hediye etti. Gökhan Özen ise, albümün her aşamasında yanında oldu.

    Yıllar önce müzik dünyasında 'Dişi Tarkan' olarak kendinden söz ettiren Ebru Aydın, uzun bir sessizlik döneminden sonra 'Müsaadenizle' ile yeniden müzik dinleyicisi ile buluşuyor. Sanatçı bir ailenin kızı olan Ebru Aydın, dört yıl Tarkan'ın bir yıl Zerrin Özer'in vokalistliğini yaparak müzik dünyasına adım atmış, 1998'de ilk albümü 'Son Verdim'i çıkartmıştı. Ebru Aydın, bu albümünde Gökhan Özen ve Mustafa Sandal gibi ünlü popçuların desteğini aldı. Mustafa Sandal, Ebru Aydın'a 'Bir Gün Mutlaka' şarkısını hediye etti. Gökhan Özen ise albümün tüm stüdyo aşamasında yanında bulunup Ebru Aydın'ı bir an olsun yalnız bırakmadı. İki ünlü popçunun desteğini alan Ebru Aydın, "Bu benim için büyük bir onur ve gurur. Mustafa'nın şarkısı harika. Bu şarkıyı okumaktan gurur duyuyorum. Gökhan ise şarkıların seçiminde fikir verdi. İnanılmaz güzel bir albüm yaptık. Umarım herkes beğenir" dedi.

    Yapımcılığını Özgür Aras'ın prodüktörlüğünü Erhan Bayrak ve Sinan Akçıl'ın beraber yaptığı albümün düzenlemelerinde ise Cenk Çalışan, Erhan Bayrak ve Sinan Akçıl imzası var.

    Ünlü söz yazarı Seda Akay' ın isim anneliği yaptığı "Müsaadenizle" albümüyle çıkış yapan Ebru Aydın, "Müzikseverlerle ilk buluşmamın üzerinden geçen 10 yıl boyunca, sizlerle yeniden buluşabilmenin yollarını ararken karşılaştığım kalabalıklar içerisinde doğru insanlarla el ele olamamanın sıkıntısını yaşadım. Ama o doğru insanları bulduğum zamanda da, karşımdaki kalabalığın arasından geçerken "Müsaadenizle" diye izin istiyorum ki, yanlarından geçip giderken beni ve el ele verdiğim tüm dostlarımı iyice görsünler diye" dedi.

    "Müsaadenizle" DMC Müzik etiketiyle 1 Ağustos'ta müzik marketlerdeki yerini alacak.

    noimage

#31.07.2008 18:21 0 0 0