Gereçler:
3 ç.k sıvı yağ
2 ç.k domates salçası
1,5 ç.b.kurutulmuş erik(ekşi erik pestili de olabilir
2 s.b. erişte
1 avuç pilavlık bulgur
1 adet soğan(oldukça küçük)
nane
tuz
yeterince su



Yapılışı:
Tencereye su tuz ve erikleri koyup kaynatalım.erikler yumuşayınca bulguru atalım bulgur da yumuşayınca erişteleri tencereye koyup haşlayalım.(FAZLA ERİTMEDEN ALTINI KAPATIN)Diğer tarafta tavamıza yağı ve soğanı koyup kavuralım sonra salçayı ve naneyi koyalım yeterince kavrulan harcı çorba tenceremize boşaltıp karıştıralım

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 838
favori
like
share
BoardBeLasi Tarih: 30.06.2006 23:25
Ellerine Saglik
demet Tarih: 08.06.2006 16:56
teşekkürlerr
by_ufuk Tarih: 25.02.2006 01:12
Paylaşımın için sağol,ellerine sağlık
refik Tarih: 11.01.2006 10:56
paylaşımların için teşekkürler
liamsi Tarih: 11.01.2006 07:35
Ellerine,yüreğine sağlık.
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 02:31
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
ens_selman Tarih: 14.12.2005 15:42
eline emeğine sağlık bizede afiyet olsun
SU-PERISI Tarih: 07.12.2005 20:28
tarif için teşekkürler
Ates Bocegi Tarih: 12.10.2005 14:19
ElleRINE SAglik....!