Yay Burcu Agustos 2008

Son güncelleme: 06.08.2008 14:42
  • Aşk ve İlişkiler

    Sevgili Yaylar, özgürlük ateşiyle dolu keşifçi ruhunuzun, arzuladığınız güzelliklerle dolu bir yaz daha geçirmenizi temenni ederek Ağustos yorumunuza başlıyorum. Herşey güzel olmalı ve olacak diyen o sempatik sesinizi duyar gibiyim. İşte bu sesin daha güçlü çıkmasını sağlayabilecek 1 Ağustos Güneş Tutulmasını hemen en başta size bildirmek istedim. Günlük yorumlarınızda veya şimdi ilk kez burada okurken bu olasılıkların içinde olmasını en çok arzuladığınız ne varsa sizinle olsun.

    1 Ağustos Güneş tutulması siz Yayların kimlik duygunuzu yaşadığınız çevrede birlikte olduğunuz diğer insanlarla bilgi, deneyim, tecrübe veya farklı yollarla ifade etmenizi sağlayabilen, sizi yeniliklerle kuşatarak kendinizi ifade etmenizde güçlendirebilen bir ışık gibidir. Bu ışık size, başladığı gün itibariyle, yaşamınız için en gerekli olanı ve sizin için en önemli olanı yavaş yavaş yaşamınıza sunmaya başlayabilir. Aslan burcunda meydana gelen bu tutulma güven duygusu başta olmak üzere cesaret, yaratıcılık, ifade gücü ve liderlik ışığı anlamına geldiğinden her burç, tutulmanın olduğu alanda bu aydınlanmadan nasibini alabilir. Siz Yaylar için yüksek eğitim hayatınız başta olmak üzere, mesleki ihtisaslaşmanız için de kuvvet olabilecek bu tutulma, tercihlerinizi doğru yapabilmenizde de yardımcı olabilir. İletişimin en yüksek seviyede olduğu bir yaşam alanında meydana geldiği için siz Yaylar için yeni dünyalar keşfetmeniz ve ufkunuzu genişletmeniz bakımından da yararlı olabilir. Siz bugüne dek edindiğiniz bilgi ve deneyimlerin ışığında kararlar verirken size rehber olabilecek bu ışık, farklılıklar yaratmanızda da etkili olabilir. Öğrenme isteğinizi çoğaltan ve çevrenizdeki dünyayla daha sıkı bağlar kurmanızda size ateş olabilecek bu tutulma yoğunluk, aktivite ve hızlılık anlamına gelebilir. Aslan burcunda oluştuğu için Aşk ve yaratıcı ifadenin de simgesi olacak bu tutulma özellikle gönül ilişkilerinizde yeni bir dönüşümün veya yeni bir heyecanın ilk kıpırtısı olabilir. Her tutulma insanın yaşamında yeni bir kapının açılması gibidir. Önce ürkek ve belki de çekingen bir şekilde önünüze çıkan bu yeni oluşumda şaşırabilirsiniz. Yapmanız gereken en önemli şey cesur olmak, sabırlı davranmak ve emek sarfetmektir. Yani korkup geri çekilirseniz veya durduğunuz yerde öylece kalırsanız bu kapıdan içeri girmeniz mümkün değildir.

    Sizin için yeni bir meslek edinmede de rehber olabilecek bu tutulma seçeneklerin önünüze gelmesini sağlayabileceği için, size düşen kendinizi en iyi ifade edebileceğiniz ve yarınlarınız açısından en huzurlu en mutlu bir şekilde hayatınızı kurgulayacağınız tercihi yapmaktır. Siz bu enerji sayesinde hayata daha farklı pencerelerden bakarak kendinizi geliştirmeye, büyütmeye ve çevrenizi genişletmeye başlayabilirsiniz. Aklınıza bile gelmeyecek, bazı sürprizler sayesinde farklı bir alanda bugüne dek hayal bile edemediğiniz güzelliklere kavuşmanızda etkili olabilecek bu tutulma, inancınızı güçlendirirken size kim olduğunuzu ve benliğinizdeki asıl öze nasıl ulaşmanız gerektiğini de öğretebilir. Özüne ulaşabilen ve kendini yeniden keşfeden bir insan neler yapmaz ki? Rutin bir yaşama sahip ender bir Yay burcuysanız bu tutulma sayesinde Yay olmanın evrensel keyfini deneyimleyebilirsiniz. Toplum içinde bir birey olarak tanınmanızı sağlayabilecek bu tutulmayı en olumlu şekilde değerlendirmenin yolu kararsızlık, sorumsuzluk ve sabırsızlıktan uzak durmaktır. Siz çalışın, emek sarfedin, kendinize inanın ve güvenin. Herşeyden önemlisi sabırlı olun. Bütün bunlar Güneş Tutulması sayesinde önünüzde açılan kapının içeri giriş şifreleri gibidir. Lütfen bu tarih itibariyle güzel şeyler umut etmeye başlayın ve her zaman olduğu gibi kendiniz için en olumlusu isteyin.

    Aşk ve İlişkilerle ilgili Ağustos yorumunuza Güneş tutulmasıyla başladım çünkü bu kozmik olay gönül ilişkileri, yeni deneyimler, yeni heyecanlar kısaca yenilik anlamındaki yaşam evinizde meydana geleceği ve ay içinde etkilerini hissetmeye başlayacağınız için gayet önemliydi. Dünyaya bakış açınız ve gelişiminiz için size rehber olabilecek bu tutulma, doğal olarak, karşınıza çıkabilecek yeni bir kişiyi gösterdiği gibi, şu an yaşamınızda bulunan ve temeli çoktan sağlamlaştırılmış ve yüreğinizde özel bir yer edinmiş insanı, daha olumlu bir şekilde algılamanızda da size rehber olabilir. Bir yay genelde kendi düşüncelerinin doğru olduğu yönünde hareket eder ve düşünür. Bu yüzden de diğer insanların fikirleri karşısında genel olarak çekimser kalabilir. Bu tutulma ise hayata bakış açınız, yeni düşüncelere yeniliklere yanaşma biçiminiz üzerinde etkili olacağı için sizin açınızdan bir olgunlaşma anlamına gelmektedir.

    Bu durumda şunu söylemek mümkündür. Bu güçlü oluşum sayesinde siz, kendi bakış açınız veya kendi inandıklarınız dışındaki farklı görüşlere de bundan sonra daha fazla dikkat etme gereği duyabilirsiniz. Doğal olarak bu durum aşk hayatınızdaki dalgalanmalar veya arayışlarınızda arzuladığınız insanı bulmanızı veya bulduğunuz aşkta mutlu olmanızı sağlayıcı olabilir. Tabi ki bu tutulma hakkında yazılanlar, burcunuzun tüm üyelerini kapsayacak şekilde genel yorumlandığı için her Yay aşkta maceracıdır veya kararsızdır diyemeyiz. O nedenle yorumları okurken bu bakış açısıyla değerlendirmenizi istiyorum. Evet bana göre tutulmanın etkisi tüm alanlarda hissedileceği için Ağustos ayının aşk hayatınızla ilgili kısmında da zamanla oturacak yeni gelişmelerin, yeni heyecanların ve yenilenmelerin işareti olarak son derece önemlidir.

    İş ve Kariyer

    Sevgili Yaylar, Ağustos ayı içinde mesleki yaşamınız açısından etkili olabilecek enerjinize iş ve Kariyer evinizin yönetici gezegeni olan Merkürle başlamak istiyorum. 26 Temmuz tarihinde başlayan bu enerjiden hatırlarsanız günlük yorumlarınızda söz etmiş ve Merkür Aslan burcu enerjisinden doğru ve düzgün bir şekilde yararlanmanız için herşeyden önce abartılı tepkilerden uzak durmanız gerektiğinden söz etmiştim. 10 Ağustos tarihine kadar devam edecek bu seyir, siz bu satırları okurken hala etkisi geçerlidir. Aslan burcundaki Merkür enerjisini olumlu kullanmak için öncelikle dikkat edeceğiniz husus, karşıt seslere tahammül göstermek, hedeflerinize konsantre olmak, bir çok konuda bilgi sahibi olmaktan ziyade sizin için en gerekli olan bilgiye ulaşmak için çaba sarfetmektir.

    Aslan burcu kendini ifadeyle alakalı olduğundan, Merkür Aslan burcu seyrinde siz Yaylar kendinizi anlatmaktan, projelerinizden bahsetmekten, bilginizi, tecrübelerinizi göstermekten hoşlanabilirsiniz. Yalnız bunu yaparken özellikle meseki ve eğitim hayatınızla alakalı seçimlerinizde uzman kişilerin görüşlerini almak, ilgilendiğiniz alanda sabırlı olmak, deneyim kazanmaya çalışmak ondan sonra iyi bir konuma geçmektir. Yani siz bu etki altında aceleci davranmamalı, öğrendiğiniz bilgileri pratik olarak uygulamak adına belirli bir eğitimden geçmeyi kabul etmelisiniz. İşte bütün bunları kabul ettiğinizde ister iş, ister mesleki isterse özel hayatınızda olsun daha doğru tercihlerde bulunur, ileri noktalara gelebilirsiniz

    Kariyer ve mesleki yaşamınızla ilgili konularda etkisi hissedilecek bir başka enerji ise, 22Temmuz-22 Ağustos tarihleri arasında burcunuzla olumlu bir görünüm oluşturacak Güneş gezegeninin Aslan burcundaki seyridir. Eğitim hayatınız başta olmak üzere kimlik duygunuzu tam anlamıyla ifade edebileceğiniz şekilde sizi taçlandıracak bu güçlü enerji siz Yaylar için bu tarih aralığında seyahatler yaparak kendinizi geliştirmek veya canlandırmak, eğitim yoluyla uzmanlaşmak ve büyümek, inanç yoluyla evrenin bütünlüğünü anlamak ve insan olmanın önemini kavramak, araştırma ve keşiflerde bulunarak farklı ufuklara ulaşmak, zirveye çıkmak, öğrenmek ve bilgilenmek yoluyla tecrübe sahibi olmak, aydınlanmak anlamı taşıyabilir. Sizin gibi özgürlüğüne aşık bir burç mensubu için bu süreç kendini dış dünyada, kendi çevresinden çok uzaklarda, değişik dil, din, ırka mensup kişilerle tanışmak anlamı taşıyabilir. Kimileriniz için bu süreç amaçları uğruna yapılacak iş veya özel gezileri gösterdiği gibi, kimileriniz için ruhunu arındırmak, inancını geliştirmek adına üstlenilecek ulvi görevleri de temsil edebilir. Fakat şu bir gerçek ki her Yay burcu haritasındaki etkiler nispetinde bu güçlü enerjiden payına düşeni alacak olsa da, genel olarak faydalı olan bu enerjiyi kullanmak için yapılması gereken en önemli olgu, kendinize, bilginize, tecrübenize güvenmek ve bir amaç belirleyerek azimle üzerine gitmektir.

    Kariyer yaşamınızla ilgili bir başka önemli enerji ise, Merkür gezegeninin Aslan burcundaki transitinin ardından 10 Ağustosta başlayan ve 29 Ağustosa kadar sürecek Başak burcu seyridir. Başak burcunda son derece güçlü olan Merkür iş hayatınızla ilgili konularda daha gerçekçi düşünmenizi ve daha fazla sorumluluklar almaya yönelik hareket etmenizi sağlayacak durumların, iletişimlerin, görüşmelerin habercisi olabilir. Siz bu enerjinin desteği sayesinde dağıldığınız, konstrasyonunuzu sağlayamadığınız konularda kendinizi sistemli, pratik ve düzgün bir şekilde çalışmaya adapte edebilirsiniz veya öyle işler karşınıza çıkar ki, bunları yapabileceğiniz sistemin içinde yer alabilirsiniz. Ayrıca Merkür Başak burcu süreci bu tarihler arasında sizin görevlerinizi yerine getirirken gerekli olanları gereksiz bilgilerden ayırmanızda da destekleyicidir. Böylece zamanınızı daha randımanlı bir şekilde kullanabilir, işlerinizi daha çabuk bitirme olanağı bulabilirsiniz. Bu enerjiyi karar vermeniz gereken önemli konular, yeni girişimler veya sorumluluklar anlamında kullanabileceğiniz gibi, bu devrede karşınıza çıkabilecek işlerle ilgili de olumlu bir sonuç almanız mümkün olabilir. hani bazen insanın karşısına öyle bir fırsat çıkar ki, fakat bir türlü nasıl bir karar vermesi gerektiğini bilemez, işte bu dönemde olayları daha iyi analiz edebildiğiniz, mantıklı bir süzgeçten geçirebildiğiniz için olasılıkları değerlendirmeniz de kolay olabilir. Ben bu sürecin size oldukça faydalı bir dönem yaşatacağını düşünmekteyim. Sadece yapmanız gereken, başka düşüncelere de açık olmak, her şeyi doğru bildiğinizi düşünmeden farklı görüşlere açık olarak kendinizi geliştirmenizdir. Zaten Güneş Tutulması da bu yöndeki bir anlayış geliştirmeniz için sizi destekleyeceği için sizin için başarılı bir süreç olabilir.

    Para Konuları

    Finans hayatınızla ilgili yaşam alanınızda uzun aylardır devam eden Jüpiter gezegeninin transiti bildiğiniz gibi hala geri hareketini sürdürmekte. Bu nedenle sizler parasal mevzularda daha derin bir şekilde düşünmeye başlamıştınız. Ağustos ayında özellikle 10 Ağustos tarihinden itibaren Merkür gezegeninin Başak burcuna girmesi ve 22 Ağustos-22 Eylül tarihlerinde Güneşin de aynı noktadan geçmesi ve bu iki gezegen hareketinin para evinizdeki Jüpiterle olumlu bir görünüm sergilemesi sonucu maddi kazanımlarınızla ilgili konularda yapılacak görüşmelerin işareti olabilir. bu görüşmelerde dikkat edeceğiniz husus, değişime hazır olmak, sistemin içinde körelmek, köleleşmek yerine sizi geliştirecek ve daha üst noktaya getirebilecek tercihi yapmanızdır. Güneş ve Merkür değişim ve ortaklıklar evinizin yöneticileri olduklarından anlıyoruz ki, bu tarihlerde yeni sözleşmeler, yeni girişimler, yolculuklar, mesleki ihtisaslaşma, ortaklıklar, kanunlar, yasalar veya toplumsal iyileştirilmeler de size maddi yönden katkılar sağlayıcı olabilir.

    Bu değişimler doğal olarak finansal açıdan şu an bulunduğunuz konumda elinize geçen miktarın artışı yönünde etkili olabilir veya etkili olması için görüşmelerde bulunabilir. Lütfen bu tarih aralığında kendinize olan güven duygunuzu yitirmeden ve kendinizle ilgili tüm gerçeklerin farkında olarak, abartıya kaçmadan hareket ediniz, kararlar veriniz. Yeteneklerinizi değerlendirebileceğiniz alanlarda ben buradayım ve başaracağım diyebilmek için sorumluluklarınıza sahip çıkınız. Değeriniz hakkında başkalarından önce kendiniz emin olunuz. Bu emin olmada abartıya kaçmayınız lakin fazla iyi niyetli de olmayınız.

    Pozitif Enerjili Günler : 1-2-5-6-10-11-15-16-19-20-21-28-29

    Zayıf Enerjili Günler : 3-4-17-18-3031

    Yeniay : 10-11

    (Ay gezegeninin Yay burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 24-25

    (Ay gezegeninin İkizler burcundan geçerek burcunuzla ters açı yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    Not: Aylık yorumları okurken, yükseleniniz hangi burçsa ona göre de okumanız gerekir. Böylece daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Bunu önemle dikkate alınız.

    Sevgili Yaylar siz, değişken ateş burcusunuz. Güç kaynağınız olan iyimserlik ve inancınızla pek çok insana ulaşabilir ve büyüyebilirsiniz.

    Mutlu ve başarılı bir Ağustos ayı geçirmeniz dileğimle,

    burçlar,burç,günlük burç,burclar,günlük burçlar,yükselen burç,burç uyumları,burç uyumu,burçları,günlük burclar,2008 burçlar,gunluk burclar,haftalık burç,yükselen burçlar,burçlar fallar,haftalık burçlar,2007 burçlar,fal burç,bugünkü burç,bugünkü burçlar,fal burçlarburclar fallar,burçlar com,www burçlar,burclar ve fallar,

    iremSU
    Mynet Astroloji Danışmanı
    alinti
#06.08.2008 14:42 0 0 0