Malzemeler

500 gr ıspanak
2 Adet yufka
1 Adet soğan
1 Yemek kaşığı margarin
100 gr beyaz peynir


Hazırlanışı

Ispanak ve soğanı ayıklayıp, yıkayın.
Ispanağı ince ince, soğanı ise küp şeklinde doğrayın.
Soğanı 1 yemek kaşığı margarinde kavurun.
Daha sonra ıspanağı katıp, kavurmaya devam edin.
Son olarak peyniri katın ve ateşten alın.
Diğer tarafta yufkaları açın.
Her birinin ortasına hazırladığınız içi koyun.
Kenarlarından dörde katlayıp, kare şeklini verin.
Hazırladığınız gözlemeyi sacda yakmadan pişirin.
pişirme işlemii burdada biter.

arkadaşlar benim yaptığım bir tariff tadı gerçekten çok güzel yapmasını bilenlerr pişman olmaz bence

Etiketler:
elif9292 elif9292
Üyenin Yeni Konuları
Üyenin Populer Konuları
Beğeniler: 1
Favoriler: 0
İzlenmeler: 479
favori
like
share
mavison Tarih: 11.09.2008 10:10
tsk bende deniyecegim
nalus Tarih: 08.09.2008 12:53
ellerinize sağlık benimde vazgeçilmezlerim arasındadır bu tarif
SU-PERISI Tarih: 09.08.2008 13:33
Eline saglık elif,bende sık yaparım çok güzel olur.