500 gr ıspanak
2 Adet yufka
1 Adet soğan
1 Yemek kaşığı margarin
100 gr beyaz peynir
Hazırlanışı
Ispanak ve soğanı ayıklayıp, yıkayın.
Ispanağı ince ince, soğanı ise küp şeklinde doğrayın.
Soğanı 1 yemek kaşığı margarinde kavurun.
Daha sonra ıspanağı katıp, kavurmaya devam edin.
Son olarak peyniri katın ve ateşten alın.
Diğer tarafta yufkaları açın.
Her birinin ortasına hazırladığınız içi koyun.
Kenarlarından dörde katlayıp, kare şeklini verin.
Hazırladığınız gözlemeyi sacda yakmadan pişirin.
pişirme işlemii burdada biter.
arkadaşlar benim yaptığım bir tariff tadı gerçekten çok güzel yapmasını bilenlerr pişman olmaz bence