Pratik saç bakım önerileri

Son güncelleme: 10.08.2008 14:15
  • Yazın her mevsim olduğumuzdan daha çekici görünmek isteriz,iste size kusurlarımızı kapatmak için birkaç önemli öneri... Çekici Saçlar İçin Saçınızın kabaran bölgelerine uygulayacağınız nemlendirici amaçlı bakım saçlarınızdaki kuruluğu kontrol altına almanıza yardım eder. Bukleler İçin Gece yatmadan önce saçlarınıza uygulayacağınız jojoba yağı ile bakım buklelerinizin ertesi günde tüm gün boyunca kontrol akltında tutmanızı sağlar. Şekilsiz Perçemlerinizle Başedebilmek İçin Duş sonrası perçemlerinize az miktarda
    uygulayacağınız alkol bazlı jöle ile kahküllerinizin hem birbirine yapışmasını engellersiniz hemde onları rahatlıkla sabitlersiniz.
    Makyajınızı Sabitlemek İçin:
    Yaz aylarında sürekli terlememiz sebebiyle makyajımız deforme olur.Cildinizdeki teri makyajınızı bozmaksızın yağ emici kağıtlar yardımıyla temizleyebilirsiniz.

    Göğsünüzdeki Sivilceleri Kapatmak İçin:
    Göğüs dekolteli bir kıyafet giyeceksiniz ama dekoltenizin açık bıraktığı bölgeyi çekici olmaktan uzak kılan bir sivilce mevcut. Bu görüntüyü kapatıcı uygulayarak yok edebilirsiniz. Ama daha kalıcı çözüm olarak duştayken vücudunuzu benzoil peroksit içeren bir sabunla yıkamanızı tavsiye edilebilir, böylelikle sivilcelerin oluşumunu önlersiniz.
    Terleyen Ayaklar İçin
    Bir miktar yüz ve bebek pudrasını ayaklarınıza serpiştirerek terlemeyi durdurabilirsiniz. Yanınızda bir ayak jeli taşıyın ve jeli birkaç kez masaj yaparak ayaklarınıza sürün. Terlemeyi önleyen deodorantı yatmadan önce topuklarınıza sürerek bir sonraki gün için terlemeyi önleyebilirsiniz.
#09.08.2008 12:28 0 0 0
  • Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için...
#10.08.2008 14:15 0 0 0