Gaziantepspor 1-0 Fenerbahce 1.Hafta Turkcell Süper Lig Maçı

Son güncelleme: 25.08.2008 18:39

  • Gaziantepspor Maçı Fenerbahce

    Gaziantepspor Fenerbahce Maçın Golleri

    Gaziantepspor Fenerbahce Maça Dogru
    noimage
    Fenerbahce Gaziantepspor

    Gaziantepspor Fenerbahce





    Fenerbahce Gaziantepspor maclari,Fenerbahce Gaziantepspor,Fenerbahce maca bilet,Fenerbahce Gaziantepspor maca bilet,Gaziantepspor Fenerbahce maca bilet,Gaziantepspor Fenerbahce maca bilet,Gaziantepspor Fenerbahce youtube,trabzonspor Gaziantepspor youtube,Fenerbahce Gaziantepspor youtube,Gaziantepspor Fenerbahce youtube maci,Fenerbahce Gaziantepspor maclari,Gaziantepspor Fenerbahce maclari,Gaziantepspor Fenerbahce maclari,Gaziantepspor Fenerbahce maci,2008 Fenerbahce Gaziantepspor maci,2008 Gaziantepspor Fenerbahce,Gaziantepspor Fenerbahce maci, Gaziantepspor,maci,superlig,Fenerbahce Gaziantepspor maci, Fenerbahce Gaziantepspor,Fenerbahce Gaziantepspor mac sonucu,Fenerbahce Gaziantepspor maci,Fenerbahce,Fenerbahce Gaziantepspor,Fenerbahce Gaziantepspor mac yayini,Fenerbahce Gaziantepspor,maclari,Fenerbahcedan haberler,Fenerbahce maclari,Fenerbahce Gaziantepspor mac ozeti,turkcel,Gaziantepspor Fenerbahce mac ozeti,Gaziantepspor Fenerbahce,Gaziantepspor Fenerbahce,Fenerbahce Gaziantepspor,Fener antep,antep Fener
#13.08.2008 10:50 0 0 0
  • haftasinda acariz konuyu
#13.08.2008 14:12 0 0 0
  • bu durumda tüm maç konuları sana kaldı:D

    bende bön bön bakıyorum bu ne diye...
#14.08.2008 11:34 0 0 0
  • ilk 17 haftanin konularini ve etiketlerini ekledim
    musterimiz cogalsin diye
#14.08.2008 11:37 0 0 0
  • Fenerbahçemiz 2008-2009 Turkcell Süper Ligi'nin ilk haftasında Gaziantepspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Fenerbahçe Samandıra Kamp Merkezi'nde basına kapalı olarak bir saat 35 dakika süren idman, teknik direktörümüz Luis Aragones'in oyuncularımızla yaptığı 20 dakikalık toplantı ile başladı. Toplantıda; antrenman programı, başlayacak lig ve dünkü maçın kritiği yapıldı.
    noimage
    Partizan maçında oynayan oyuncularımız, Carlos Cascallana yönetiminde düz koşu, esneme ve koordinasyon, açma germe çalışması yaptı. Rejenerasyon idmanının ardından bu oyuncularımız tesislerde çalışmalarına devam etti.
    Diğer oyuncularımız ise Cesar Mendiondo yönetiminde topla ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından minyatür kale maç ve dar alanda yapılan karşılaşma ile idmanı tamamladı.
    İdmanda sakatlıkları bulunan Vederson, Deivid ve Tümer içerde çalıştı.
#15.08.2008 07:13 0 0 0
  • Türkcell Süper Lig'de deplasmanda karşılaşacağımız 2008-2009 sezonunun ilk maçı Gaziantepspor mücadelesinin hazırlıkları sürüyor. Takımımız saat 18.30'da Fenerbahçe Samandıra Kamp Merkezi'nde yapılan idman bir saat 15 dakika sürdü.
    noimage
    Milli Takıma giden oyuncularımız dışında tüm oyuncularımızın katıldığı antrenman Carlos Cascallana yönetiminde ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı.

    Bu çalışmanın ardından oyuncularımız 2 gruba ayrıldı. Bir grup minyatür kale maç yaparken diğer grup kuvvet ve dayanıklılık çalışması yaptı. Oyuncularımız dönüşümlü olarak bu hareketleri tekrarladı.

    İspanya Milli Takımı'na çağrılan Güiza'da idmana katıldı. Oyuncumuzun yarın Milli Takım kampına katılacağı öğrenildi.

    İspanyol oyuncunun oğlu da idmana katıldı ve babası gibi ok işareti yaparak basın mensuplarına poz verdi.
    noimage
    Antrenmana sakatlıkları süren Deniz, Tümer ve Vederson katılmadı.

    Takımımız yarını izinli olarak geçirecek çalışmalarına ise Salı günü saat 18.30'da yeniden başlayacak.
#18.08.2008 07:53 0 0 0
  • Fenerbahçemiz ligde Gaziantepspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına bugün yaptığı idmanla devam etti.
    noimage
    Carlos Cascallana yönetiminde ısınma ve koordinasyon yapan oyuncularımızın yanı sıra Milli Takımdan gelen oyuncularımız da Luis Aragones yönetiminde rejenerasyon idmanı yaptı. Bu oyuncularımız daha sonra masaj ve havuz çalışması için tesislere girdi. Diğer futbolcularımız ise iki takım halinde top çalma ve çift kale maç ile antrenmanlarını tamamladılar.
    noimage
    İspanya Milli Takımı'nda olan Güiza uçağı rötar yaptığı için antrenman başladıktan sonra idmana katıldı. Lugano'nun ise gece geç saatlerde İstanbul'a geleceği öğrenildi.

    Emre, takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde; Selçuk, Tümer, Vederson ve Deivid ise salonda çalıştı.
    noimage
    Takımımız bugun saat 10.30'da son idmanını yaptıktan sonra 17.00'de özel bir uçakla Gaziantep'e gidecek.
#22.08.2008 07:10 0 0 0
  • Alex 2. kez dalya diyecek !..

    Fenerbahçe'nin Brezilyalı Kaptanı Alex De Souza, sarı-lacivertli takımın Türkcell Süper Lig'in ilk haftasında yarın deplasmanda yapacağı Gaziantepspor maçında görev alması halinde Fenerbahçe'de 200. maçına çıkmış olacak.
    noimage
    Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Alex'in şu ana kadar lig, Türkiye Kupası, Avrupa Şampiyonlar Ligi, UEFA Kupası, özel ve hazırlık maçları olmak üzere toplam 199 kez Fenerbahçe formasını giydiği kaydedildi.

    Brezilyalı oyuncunun, yarınki Gaziantepspor maçında da görev alması halinde, Fenerbahçe'de ikinci kez dalya diyeceği ve sarı-lacivertli formayla 200. maçına çıkmış olacağı ifade edildi.
#23.08.2008 07:43 0 0 0
  • basarilar fenerbahcem basarilar
#23.08.2008 13:18 0 0 0
  • ilk 17 haftanin konularini ve etiketlerini ekledim
    musterimiz cogalsin diye
    .......
#24.08.2008 11:01 0 0 0
  • maç başından sonuna kadar gerçekten müthiş bir futbol oynayan gaziantepsporu kutluyorum.fenerbahcede elinden geleni yaptı ama antep gercekten süper hazırlanmış maça.özellikle yeni transferleri beto ve tobato(golü atan futbolcu) bu sezon bircok büyük kulübün canını yakacak gibi gözüküyor.ayrıca macın hakemini hiç begenmedim bu benim şahsi görüsümdür.bu sezonda hakemlerden türk futbolunun canı yanacak gibi gözüküyor.basarılar fenerbahce.basarılar gaziantepspor.başarılar türk futbolu...
#24.08.2008 11:23 0 0 0
  • Ahhh FenerBahçe Ahh Yazık Oldu Gül Gibi 1. Haftaya Olsun Önümüzde 33 Hafta Daha Var Birdaha Maç Kaybetmemelerini Umuyorum..!

    EMEĞİNE SAĞLIK
#24.08.2008 11:25 0 0 0
  • @ failte

    Yorumunuz Için iLqiLi KonuLardaki Cewap Yaz Butonunu KuLLanınız...

    Yorumunuz Konuya EkLendi...
#24.08.2008 11:28 0 0 0
  • bence bu senede şampiyon galatasaray olur
#24.08.2008 11:30 0 0 0
  • @fırat turan

    Yazdığın Sözleri,Kullandığın Laflara,Yaptığın İfadeye Dikkat Et..! fırat turan HanGi Takımı Destekliyorsan Orda Yer Al Bence..!
#24.08.2008 17:51 0 0 0
  • Turkcell Süper Lig 2008-2009 Sezonu'nun ilk haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Gaziantepspor ile karşı karşıya geldi. İlk yarısı golsüz biten maçı Gaziantepspor , 80. dakikada Tabata'nın uzaktan çektiği şutla bulduğu golle 1-0 kazandı. Maçtan dakikalar şöyle:
    noimage
    10' Maçtaki ilk gol pozisyonunu Gaziantepspor yakaladı. Volkan'la karşı karşıya kalan Murat'ın vuruşu üst direkten döndü. Dönen topu Erman tamamlamak istedi fakat başarılı olamadı.
    noimage
    19' Uğur'la verkaç yapan R.Carlos, ceza sahasına girerken şutunu çekti. Top, Gaziantepspor defansından döndü.
    noimage
    27' Alex, düşürülmesi sonucu kazanılan serbest vuruşu yine kendisi kullandı. Kaleye yaklaşık 25 metre uzaklıktan kullanılan vuruşta top, Gaziantepspor defansına da çarparak, az farkla kornere gitti. Korner atışından da bir sonuç gelmedi.

    noimage
    28' Ani gelişen Gaziantepspor atağında Mehmet Yozgatlı'nın kafa vuruşunu kale çizgisi önünden Uğur Boral çıkardı. Devam eden pozisyonda Beto'nun şutunu Volkan ayaklarıyla uzaklaştırdı.

    31' Soldan gelişen atağımızda Uğur çalımlara çizgiye indi ve içeri kat etmeye başladıktan sonra topu Roberto Carlos'un önüne çıkardı. Carlos'un sert şutunu rakip defans çıkardı.
    noimage

    39' Alex'in pasını rakip ceza alanında alan Güiza, karşısındaki rakibinden de sıyrılarak çizgiye indi. Geriye çıkardığı topu Gaziantep defansı uzaklaştırdı.
    noimage
    43' Alex'in soldan kullandığı köşe vuruşuna Lugano yükseldi. Lugano'nun vuruşu, üstten auta gitti.

    45+1 Roberto Carlos, rakip Gaziantep yarı alanının ortasından, orta yuvarlağa yakın bir yerden kazanılan serbest vuruşu direk kaleye gönderdi. Top, kalenin üstünden auta gitti.
    noimage
    İlk yarı golsüz sona erdi.

    47' Alex'le duvar pası yapan Kazım, ceza sahasına girdiği anda kendisini yerde buldu, hakem devam kararı verdi.
    noimage
    52' Soldan ilerleyen Beto çaprazdan sert vurdu, Volkan yatarak önledi.

    56' Roberto Carlos'un uzun pasında ceza alanında topla buluşan Güzia, Deumi'den sıyrılımadı ve yerde kaldı. Oyuncumuz penaltı beklerken, Hakem Yıldırım devam dedi.
    noimage
    60' Bu dakikada takımımız gole çok yaklaştı. Uğur'un oyundan çıkmasından sonra sol kanata geçen Emre, yaptığı presle rakip ceza alanı önünde topu kaptı ve ceza alanına girdi. Emre'nin yerden çıkardığı top defanstan döndü ve yine Emre'nin önünde kaldı. Emre bu kez Semih'e çıkardı. Semih'in vuruşu, üstten farklı auta gitti.
    noimage
    61' Alex'in nefis uzun pasıyla buluşan Güiza, sağ kanattan rakip defansın arkasına sarktı. Güiza, solundan gelen bomboş pozisyondaki Burak'ın önüne çıkarmak isterken, Antep defansı topu kornere attı. Alex'in kullandığı kornerden bir sonuç gelmedi.

    80' Gaziantepspor, Tabata'nın uzaktan çektiği şutla 1-0 öne geçti.

    83' Güiza'nın yakın mesafeden yerden şutunu Kaleci Murat çıkardı

    85' Gaziantepspor atağında Deumi'nin yakın mesafeden çektiği şutu Volkan kurtardı.

    90+3 Maldonado'nun uzaktan şutu, üstten auta gitti.

    Stat: Kamil Ocak

    Hakemler: Yunus Yıldırım, Alper Ulusoy, Volkan Narınç

    GAZİANTEPSPOR:Murat, Erkan, Deumi, Mehmet Polat, Murat Ceylan(Dk 67 Bekir), Mehmet Yozgatlı(Dk. 81 Ahmet) Cristian Rodrigo, Zurita, Tabata, Erman Özgür(Dk 90 İbrahim Ferdi), Ivan Saraiva De Souza, Beto

    FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Lugano, R.Carlos, Edu, Emre, Kazım(Dk. 54 Burak), Alex, Güiza, Uğur(Dk.54 Semih), Maldonado, Gökhan(Dk.71 Önder)

    GOL: Dk.80 Tabata (Gaziantepsopr)

    SARI KARTLAR: Dk. 31 Edu, Dk. 47 Gökhan, Dk. 86 Lugano, Dk. 90 Güiza (Fenerbahçe)
#25.08.2008 08:15 0 0 0
  • bence haken sanki biraz karsi tarafi tuttu ama bizde istedigimiz gibi oynayamadik
    bu arada guizayida bengenmedim
#25.08.2008 08:21 0 0 0
  • Şimdi içimden bişey demek geliyor ama sabrediyorum :D
#25.08.2008 14:29 0 0 0
  • hic soyleme daha iyi
#25.08.2008 15:38 0 0 0