Eskişehirspor 2 - 2 Fenerbahçe 9.Hafta Turkcell Süper Lig Maçı

Son güncelleme: 03.11.2008 07:25

  • Fenerbahçe Eskişehirspor Maçı

    Eskişehirspor Fenerbahçe Maçın Golleri

    Fenerbahçe Eskişehirspor Maça Dogru

    Fenerbahçe Eskişehirspor

    Eskişehirspor Fenerbahçe


    Fenerbahçe Eskişehirspor maclari,Fenerbahçe Eskişehirspor,Fenerbahçe Eskişehirspor maca bilet,Fenerbahçe Eskişehirspor maca bilet,Fenerbahçe eskisehirspor maca bilet,Eskişehirspor Fenerbahçe maca bilet,Eskişehirspor Fenerbahçe youtube,Fenerbahçe Eskişehirspor youtube,Fenerbahçe Eskişehirspor youtube,Eskişehirspor Fenerbahçe youtube maci,Fenerbahçe Eskişehirspor maclari,Eskişehirspor Fenerbahçe maclari,Eskişehirspor Fenerbahçe maclari,Eskişehirspor Fenerbahçe maci,2008 Fenerbahçe Eskişehirspor maci,Eskişehirspor Fenerbahçe maci,Eskişehirspor Fenerbahçe maci, Eskişehirspor,maci,superlig,Fenerbahçe Eskişehirspor maci,Fenerbahçe Eskişehirspor,Fenerbahçe Eskişehirspor mac sonucu,Fenerbahçe Eskişehirspor maci,Fenerbahçe,Fenerbahçe Eskişehirspor,Fenerbahçe Eskişehirspor mac yayini, Fenerbahçe Eskişehirspor maclari,Fenerbahçespordan haberler,Fenerbahçesporumuz,Fenerbahçesporun maclari,Fenerbahçespor Eskişehirspor mac ozeti,turkcel,Eskişehirspor Fenerbahçe mac ozeti,Eskişehirspor Fenerbahçe,Eskişehirspor Fenerbahçe,trabzonspor Eskişehirspor,Fenerbahçe Eskişehirspor,Eskişehirspor Fenerbahçe,olayli Eskişehirspor maci,olayli Eskişehirspor maci,eskişehirspor,eskişehirspor org,eskişehirspor com,eskisehirspor com,eskisehirspor org,www eskişehirspor,www eskisehirspor,www eskişehirspor com,www eskisehirspor com,eskişehirspor resimleri,eskişehirspor resmi,eskişehirspor elazığspor,eskişehirspor resmi sitesi,www eskişehirspor org,eskişehirspor marşları,eskişehirspor transfer,eskişehirspor karşıyaka,sergen yalçın,eskişehirspor,eskişehirspor sergen,www eskisehirspor org,eskişehirspor forum,eskişehirspor malatyaspor,eskişehirspor marşı,eskişehirspor tarihi,eskişehirspor transferleri,eskişehirspor taraftar,orduspor eskişehirspor,eskişehirspor maçı,eskişehirspor elazığ,eskişehirspor kombine,eskişehirspor com tr,eskitoprak,eskişehirspor taraftarı,eskişehirspor mp3,altay,eskişehirspor,eskişehirsporfan,eskişehir spor forma,eskişehirspor resmi web,eskişehirspor sevilla,eskişehirspor forması,eskişehirspor kadrosu,www eskisehirspor com tr,eskisehirspor com tr,www eskişehirspor com tr,
#13.08.2008 13:05 0 0 0
  • bu mac cok zorlu gecekek gibi gozukuyor
#27.10.2008 07:52 0 0 0
  • Tabi Abi Galatasaraya 4 tane Sallamis takimla oynayacaz :D Elbet Basit Degil
#27.10.2008 16:00 0 0 0
  • burdan 3 puan almamız şart iyi futbol ve galibiyet bekliyoruz
#27.10.2008 16:22 0 0 0
  • iyi oynayalim 3 puani alalimki arkasi dahada zor
    arsenal
    galatasaray
#27.10.2008 16:57 0 0 0
  • Evlerinde daha mac kaybetmemisler umarim ilk yenilgilerini bizden alirlar..
#27.10.2008 19:04 0 0 0
  • isterlerse alırlar maçı... korkmuyorum valla.. artık eskişehirdende korkucaksak.... yeneriz biz bunları eze eze...
#27.10.2008 20:06 0 0 0
  • bu mac bizim 3 1 diyorum
#30.10.2008 12:03 0 0 0
  • Türkiye Futbol Federasyonu Turkcell Süper Lig'in 9. haftasındaki maçları yönetecek hakemleri açıkladı. Buna göre1 Kasım Cumartesi günü Eskişehir Atatürk Stadı'nda Eskişehirspor ile Fenerbahçemiz arasında oynanacak maçı Kuddusi Müftüoğlu yönetecek. Kuddusi Müftüoğlu'nun yardımcılıklarını Cem Satman ve Volkan Narinç yapacak. Taner Gizlenci ise maçta 4. hakem olarak görev alacak.
#30.10.2008 16:19 0 0 0
  • Arkadaşlar korkmayın maçı farklı alacağız...
#01.11.2008 11:00 0 0 0
  • Hakem çok etki edecek maça...

    Fenerbahçemiz iyi durumda değil, takım oyununu tam anlamıyla yakalayamadılar veya maçlarda konsantrelerini toparlayamıyorlar. Görünen bir şey daha var kondisyon geçen seneye göre düşük.

    Es Es Süper Lig'e farklı bir renk zevk kattı. Taraftarları diğer Anadolu kulüplerine göre çok daha organize ve takımlarına sahip çıkıyor. Es Es deplasmanı her zaman zorlu geçecektir.

    Eskişehir-Fenerbahçe maçı ise Fenerbahçemizin rahat galibiyetiyle bitecektir. GS maçı Es Esler'i havaya soktu. Rıza'da Fenerbahçemizi yenmeyi çok istiyor muhakkak hata yapacaktır diye düşünüyorum.

    3 gollü bir galibiyet alırız.
#01.11.2008 13:10 0 0 0
  • şşştt unakıtan'la denetçilerle geliriz

    yaşasın es es
#01.11.2008 21:41 0 0 0
  • Aragones'le hiçbir şey düzelmiyor, ya bu adam görmüyor mu takım nasıl top oynuyor. Bu adamlara uyarılar vermiyor mu antremanda, ne yapacaklarını öğretmiyor mu antremanda, Allah aşkına Aragones bu takımda ne yapıyor?! Ama bir şeyleri başarmaya başladı, ilk beraberliğimizi de aldık, olmak ya da olmamak diyorduk olmamak bize yakışmaz diyebildiler.

    Çok net pozisyonlar kaçırdık ama aynılarını Es Es'de kaçırdı. İkinci yarı başında fırtına gibi esen bir Es Es vardı on kişi olmalarına rağmen. Helal olsun valla çok güzel ve kararında oynadılar gücüyle hareket edip istediğini aldı. Belki yakalamış olduğumuz net pozisyonlardan birini atsak şimdi Aragones'e dahada umutla bakacaktık ama yok düzelmiyor bir şeyler, sadece forma altına atılıyor sorunlar Fenerbahçe adıyla ayakta duruyor takımımız. Aragones derhal gönderilmeli yanınada Maldonado'yu vererek. Devre arası beklenmemeli derhal gönderilmeli Aragones, hocasız bir Fenerbahçe Aragonesli Fenerbahçe'den daha kötü olmayacaktır.
#01.11.2008 21:52 0 0 0
  • Teknik Adamda Suc Yok Guiza Dunyanin en yeteniksiz forveti yaw arkadaslar bi forvet kaleciyle karsi karsiya calim yapip atamiyorsa Allah Belasini Versin O Topun Basim sisti ALLaHima Biktim Guizadan Gozunuzu Acin Guiza Forvet oLamaz Arsenal Macindada Ayni Seyi Yapti Adamda Taktik Denen Bisi Yok Yok Yokyaa Serefime Izlerken Aglayacaktim Sinirimden Turkiyede Turk Asilli O Kadar Guzel Forvetler Varki Serefime Guizanin Kacirdiklarini Sir Onlar Hava oLsun Diye PoPolariyla Atarlar Ne oLursa oLsun Once Teeknik Adam Gidecek Guiza 10 Dk Bile Kalmasin Yazarken Bile Ellerim Titriyoooooooooooorrr...

    Not:@ MihmanDar

    şşştt unakıtan'la denetçilerle geliriz

    yaşasın es es

    Abla Giciklik Verme Lutfen Probleminiz Varsa Serbes Kursuye Buyrun Burasi FenerBahce Bolumu Her Elini Kolunu Sallayan Girip Giciklik Veremez Lutfen Ablacim
#02.11.2008 03:52 0 0 0
  • noimage

    daha nereye kadar bu adamla
#02.11.2008 09:22 0 0 0
  • Turkcell Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçemiz, deplasmanda Eskişehirspor ile karşı karşıya geldi. Fenerbahçe, maçta 2 kez öne geçmesine rağmen sahadan 2-2'lik skorla ayrıldı. Bu sonuçla, bu sezonki ilk beraberliğini alan takımımız, puanını 13'e çıkardı. Maçtan dakikalar şöyle:

    2. dakikada Eskişehirsporlu Serdar'ın uzak mesafeden sert vuruşunda meşin yuvarlak az farkla yandan auta çıktı.

    14. dakikada Alex'in ceza sahası dışından yerden sert şutunda kaleci Ivesa'nın çeldiği top direğe de çarparak ağlarla buluştu; 0-1. Bu gol aynı zamanda Alex'in Fenerbahçe forması altında attığı 100. gol olarak kayıtlara geçti.

    17. dakikada Sezgin'in sağ kanattan ceza sahasına ortasında Lugano'nun sektirdiği topu Anderson, gelişine sert bir vuruşla ağlara gönderdi ve skorda dengeyi sağladı; 1-1

    18. dakikada sol kanattan ceza sahasına yapılan ortada defansın uzaklaştırmak istediği topu önünde bulan Selçuk'un vuruşunda top kaleci Ivesa'dan döndü.

    25. dakikada kazanılan serbest vuruşu kullanan Alex'in ceza sahası dışından vuruşunda kaleci Ivesa topu kontrol etti.

    28. dakikada ceza sahasında kaleci ile karşı karşıya kalan Alex, Kaleci Ivesa'nın müdahalesiyle yerde kaldı. Maçın hakemi Kuddusi Müftüoğlu penaltı noktasını gösterdi ve kaleci Ivesa'ya kırmızı kart gösterdi. Bu pozisyonda sakatlık geçiren Kaleci Ivesa, oyun alanını sedyeyle terk ederken, Ivesa'nın yerine oyuna yedek kaleci Sinan girdi.

    33. dakikada penaltı vuruşunu kullanan Alex, topu ağlara göndererek, tekrar takımını öne geçirdi; 1-2.

    34. dakikada R.Carlos'un geri pası kalemizde tehlike yarattı. Volkan, son anda topu çizgiden çeldi.

    45. dakikada sol kanattan ceza sahasına yapılan ortada iyi yükselen Youla'nın kafa vuruşunda Kalecimiz Volkan Demirel topu kontrol etti.

    45+2'de Murat'ın sol kanattan ceza sahasına ortasında Edu ile Volkan'ın anlaşmazlığında Edu, ters bir kafa vuruşuyla topu kendi ağlarına gönderdi; 2-2.

    İlk yarı böyle tamamlandıb

    İKİNCİ YARI

    46. dakikada Youla'nın ceza sahası dışından sert şutunda Volkan Demirel, topu köşeden kornere çeldi.

    50. dakikada Murat'ın kullandığı köşe vuruşunda Fenerbahçe ceza sahasında yaşanan karambolde önce Youla ardından Serdar vurdu, defansımız bu pozisyonda tehlikeyi uzaklaştırdı.

    52. dakikada ceza sahasında kaleci ile karşı karşıya kalan Guiza'nın vuruşunda top kaleci Sinan'dan döndü. Kaleciden dönen topu Guiza, kafayla tamamlamak istedi. Top üstten auta çıktı.

    54. dakikada Alex'in sağdan kullandığı köşe vuruşunda arka direkte Lugano'nun kafa vuruşunda top kaleci Sinan'da kaldı.

    64. dakikada gelişen Eskişehirspor kontratağında orta sahadan aldığı topla ceza sahasına giren ve kaleci ile karşı karşıya kalan Youla'nın vuruşunda Kalecimiz Volkan Demirel, gole izin vermedi.

    69. dakikada sol kanattan ceza sahasına giren Roberto Carlos'un içeriye yerden ortasında ön direkte Guiza'nın vuruşunda meşin yuvarlak az farkla yandan auta çıktı.

    70. dakikada Semih'in ara pasıyla ceza sahasında kaleci ile karşı karşıya kalan Guiza'nın vuruşunda top kaleci Sinan'dan döndü.

    76. dakikada defansta Vucka'nın kalecisine geri pasında araya giren Guiza'nın vuruşunda kaleci Sinan topu çeldi. Kaleciden dönen topu İlhan tamamlamak istedi. Ağlara gitmek üzere olyan topu Vucka, son anda çizgi üzerinden çıkardı.

    81. dakikada çalımlarla ceza sahasına giren Youla'nın sert şutunda Volkan Demirel topu çeldi. Defansımız, kaleciden dönen topu uzaklaştırarak tehlikeyi önledi.

    90+1'de Roberto Carlos'un sol kanattan ceza sahasına yerden ortasında defanstan seken topu önünde bulan Ali Bilgin, topu kontrol ettikten sonra dönerek vuruşunu yaptı. Top, farklı bir şekilde üstten auta gitti.

    90+5'de Uğur Boral'ın kafayla ceza sahasına gönderdiği topu Semih, aşırtma bir vuruşla kaleye göndermek istedi. Top, üstten auta gitti.

    STAT: Eskişehir Atatürk
    HAKEMLER: Kuddisi Müftüoğlu, Cem Satman, Volkan Narinç

    ESKİŞEHİRSPOR: Ivesa, Sezgin, Vucka, Tayfun, Murat, Serdar, Bülent Ertuğrul, Poljak (Emre dk. 79), Bülent Kocabey(Sinan dk. 32), Anderson(Cumhur dk. 90), Youla

    YEDEKLER: Abdullah, Koray, Nadarevic, Lovrek
    TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay

    FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan (İlhan dk. 72), Lugano, Edu, Roberto Carlos, Semih, Selçuk(Ali Bilgin dk. 54), Maldonado, Uğur, Alex(Deivid dk. 87), Guiza.

    YEDEKLER: Volkan Babacan, Vederson, Josico, Yasin
    TEKNİK DİREKTÖR: Luis Aragones

    KIRMIZI KART: Ivesa (dk. 29) (Eskişehirspor)
    GOLLER: Alex (dk. 14 ve 33 pen.)(Fenerbahçe), Anderson (dk. 17), Edu (dk. 45+2 kk) (Eskişehirspor)
    SARI KARTLAR: Uğur Boral, Ali Bilgin (Fenerbahçe), Serdar, Bülent Ertuğrul (Eskişehirspor)
#03.11.2008 07:25 0 0 0