levis kardes öncelikle yeni konu actigim icin özür dilerim

acaba php kit e lisans gerekiyormu sonradan basimiza bela almayalim dedim ve levis kardes sana sormaya karar verdim eger gerekiyorsa
vbuletin e gerekiyormu cok oldum ama ne yapayim :20:

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 497
favori
like
share
LEVIS-501 Tarih: 02.01.2005 14:05
Demekki Türkiyeden almis hostingler ancak Türkiyede bu kadar kazik fiyatlardan satilyior verilen para cok degil ama o tarife icin cok para ayni büyüklükte avrupadan 50.000 MB trafikle almak mümkün....
delikadir67 Tarih: 01.01.2005 23:26
bu bana ait degil levis kardes arkadas almis dini bir site üzerine kuacam dedi ama cok para vermis 500mb 4.8 gb trfik 100 dolar anlamadik gitti
ama :20:
LEVIS-501 Tarih: 01.01.2005 22:47
insaallah toptipnetten almamistir orasi chmodlarda sorun yapiyor :20:
delikadir67 Tarih: 01.01.2005 22:31
ilgin icin tesekkürler levis kardes ya biz wbb kuacaktikta arkadas bir yerden server almis bir türlü kuramatik cmod 777 yapiyoruz ama 1 saniye sonra o dosyalara geri bak 0 olmus bizde anlamadik nedenini

Warning: fopen(./lib/config.inc.php): failed to open stream: Permission denied in C:\Plesk\home\vhosts\islamiboart.com\httpdocs\wbb\acp\setup.php on line 355

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in C:\Plesk\home\vhosts\islamiboart.com\httpdocs\wbb\acp\setup.php on line 368

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in C:\Plesk\home\vhosts\islamiboart.com\httpdocs\wbb\acp\setup.php on line 369

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\Plesk\home\vhosts\islamiboart.com\httpdocs\wbb\acp\setup.php:355) in C:\Plesk\home\vhosts\islamiboart.com\httpdocs\wbb\acp\setup.php on line 370
daha setup islemindeyken bu hatalari veriyor anlamadik gitti
LEVIS-501 Tarih: 01.01.2005 20:21
phpkit normal kullanicilar icin ücretsiz ancak firmalar icin belli bir lisasns var ayrica Copyright silmek icinde bir lisans var.

vbulletin olayini tam olarak bilmiyorum ama bence vbulletin kullanacagina wbb kullan daha iyi. Eger bir kiyaslama yapacaksan phpkitle vbulletin yanlis olur phpkit ile phpnuke arasinda bir kiyaslama dogru olabilir cünki ikiside portal sistemi. Bana soracak olursan en krali phpnuke hatta simdiki aklim olsa wbb degil phpnuke ile baslardim bu islere...