Antalyaspor 2 - Besiktaş 3 1.Hafta Tükcell Süper Lig Maçı

Son güncelleme: 09.09.2008 21:18








  • Besiktaş Antalyaspor Maçi

    Besiktaş Antalyaspor Maçin Golleri

    Besiktaş Antalyaspor Maça Dogru

    Besiktaş Antalyaspor

    Antalyaspor Besiktaş

    noimagenoimage

    Besiktas Antalyaspor maclari,Besiktas Antalyaspor,Antalyaspor Besiktas youtube,Besiktas Antalyaspor youtube,Besiktas antalya youtube,antalya Besiktas youtube maci,Besiktas Antalyaspor maclari,Antalyaspor Besiktas maclari,Antalyaspor Besiktas maclari,Antalyaspor trabzon maci2008 trabzopn Antalyaspor maci, 2008antalyaspor Besiktas maci,Besiktas trabzon maci, Besiktas , maci, superlig, Besiktas Antalyaspor maci,Besiktas Antalyaspor,Besiktas Antalyaspo mac sonucu, Besiktas Antalyaspor maci, Besiktas, Besiktas Antalyaspor,Besiktas Antalyaspor mac yayini, Besiktas Antalyaspor ,maclari, Besiktas haberler, Besiktas, tBesiktasin maclari, Besiktas antalya mac ozeti, turkcel,antalyaspor Besiktas mac ozeti,antalyaspor,antalyasporum,antalyalı,antalyaspor maçı,antalyaspor com
#14.08.2008 12:00 0 0 0
  • BU MAÇ BİZİM İÇİN ÇOK ZOR GEÇECEK AMA BAŞARACAĞIMIZA İNANIYORUM... ŞİMDİDEN BAŞARILAR...
#16.08.2008 08:26 0 0 0
  • Durmak yok!

    Beşiktaşımız sezonun ilk haftasında bu pazar oynayacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarını salı günü yaptığı iki antrenmanla sürdürdü. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen sabah idmanında sahadaki ısınmanın ardından salonrda ağırlık çalışması yapıldı. İdmanda milli takımlarında bulunan Serdar Özkan, Gökhan Zan, Serdar Kurtuluş, Holosko ve Tello'nun yanı sıra sakatlıkları bulunan Tuna Üzümcü, Mehmet Sedef ve Emre Özkan katılmadı. Akşam yapılan idmanda ise futbolcular taktik ağırlıklı bir çalışma yaparak günü tamamladı.
#20.08.2008 11:41 0 0 0
  • Takımımız Antalya'da

    Beşiktaşımız, Antalyaspor ile yarın oynayacağı Turkcell Süper Lig ilk hafta maçı için özel uçakla Antalya'ya geldi.

    Ekibimizi Antalya Havalimanı'nda Antalya Beşiktaşlılar Derneği üyeleri ile Beşiktaşlı taraftarlar çiçeklerle karşıladı. Siyah-beyazlı kafile daha sonra Talya Otel'e gitti.

    Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Futbol Takımı Genel Menajeri Sinan Engin'in de yer aldığı kafilede şu futbolcular yer aldı:

    Aydın Karabulut, Ali Tandoğan, Bobo, Edouard Cisse, Ekrem Dağ, Holosko, Gökhan Zan, Hakan Arıkan, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Korcan Çelikay, Matias Delgado, Mert Nobre, Alvaro Tello, Rüştü Reçber, Serdar Kurtuluş, Serdar Özkan, Tomas Sivok, Tomas Zapotocny ve Uğur İnceman.

    Antalyaspor ile Beşiktaş arasında yarın Antalya Atatürk Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak karşılaşmayı, Bünyamin Gezer, Cem Satman ve Asım Yusuf Öz hakem üçlüsü yönetecek.
#23.08.2008 14:29 0 0 0
  • Antalyaspor ile 27. Randevu

    Futbol Takımımız, yarın (24 Ağustos) Antalyaspor ile oynayacağı maçla birlikte rakibiyle lig tarihindeki 27. randevuya çıkacak.
    İki takım arasında ligdeki rekabet, 11 Eylül 1982'de İstanbul'da yapılan ve Beşiktaşımız'ın 6-0 üstünlüğüyle sona eren maçla başladı. O tarihten bu yana yapılan 26 lig maçının 16'sını Beşiktaşımız, 3'ünü ise Antalyaspor kazanırken, 7 karşılaşmada da taraflar birbirlerine üstünlük kuramadılar.

    Siyah-Beyazlılarımızın bu süre içinde attıkları toplam 61 gole karşılık, kırmızı-beyazlılar 23 gol kaydedebildi.

    İki takım arasında en son 2006-2007 sezonunda yapılan maçlar Antalya'da 4-4 biterken, İstanbul'da Siyah-Beyazlılarımız 1-0 galip gelmişti.

    DEPLASMANDA DA ÜSTÜNÜZ

    Beşiktaşımız, Antalyaspor karşısında Antalya'daki maçlarda da rakibine üstünlük kurdu.

    Siyah-Beyazlılarımız, Antalya'da yaptığı 13 lig maçının 6'sında sahadan galip ayrılırken, 2 kez yenildi, 5 karşılaşma da berabere sonuçlandı.

    "Kara Kartallar", dış sahadaki maçlarda Antalyaspor filelerini 28 kez havalandırırken, kalesinde ise 17 gol gördü.

    BEŞİKTAŞIMIZ SON 10 MAÇTIR YENİLMİYOR

    Siyah-BeyazlılarIMIZ, Antalyaspor karşısında son 10 maçtır ligde yenilgi yüzü görmedi.

    Rakibine en son 1997-98 sezonunun ikinci yarısında İstanbul'da yapılan maçta 1-0 yenilen BeşiktaşIMIZ, daha sonra yaptığı 10 lig maçının 7'sini kazanırken, 3 kez de berabere kaldı.
#23.08.2008 14:31 0 0 0
  • 10 ve 36 dakikalarda öne geçen antalya spor üstünlüğünü koruyamayıp
    78 dakikada delgadonun 80 ve 90 dakikalarda bobo nun gollerine engel olamayınca 2-0 galip olduğu maçtan 3-2 mağlup ayrıldı

    Maçtan dakikalar
    1. dakika. Antalyaspor gole çok yaklaştı. Sağ kanattan savunmadan seken top yerden kale sahasına çevrildi. Ngewnya, bomboş pozisyonda topu direğin dibinden auat vurdu.

    3. dakika. Beşiktaş rakip kaleye etkili indi. Sol kanattan Tello ceza sahasına topu havalandırdı. Delgado'nun hareketlendiği pozisyonda Kaleci Ömer çıkarak topu yumrukladı. Ceza sahası dışında top Bobo'da kaldı. Bu futbolcu dönüp vuruşunu yaptı. Yerden çabuk kalkan Kaleci Ömer üzerine gelen topu kapanarak kontrol etti.

    9. dakika. Antalyaspor atağı sağ kanattan etkili gelişti. Ceza sahasına çarprazdan giren Ngewnya yerden sert vurdu. Rüştü iyi uzanarak topu kornere çeldi.

    GOL. 10. dakika. Antalyaspor golü Bieniuk ile buldu. Sağ kanattan Uğur'un kullandığı köşe vuruşunda arka direğe inen ortaya Bieniuk boş pozisyonda ayak koydu. Meşin yuvarlak Rüştü'nün yanından Beşiktaş ağlarıyla buluştu.

    Antalyasspor Bieniuk'in golüyle Beşiktaş karşısında 1-0 öne geçti.

    15. dakika. Beşiktaş beraberlik golüne Holosko ile çok yaklaştı. Sağdan gelişen atakta Delgado, savunmanın arkasına harika bir pas bıraktı. Holosko, Kaleci Ömer ile karşı karşıya pozisyonda ayak koyamayınca top Ömer'in ellerinde kaldı.

    20. dakika. Antalyaspor, Beşiktaş karşısında etkili bir futbol ortaya koyuyor. Sağ kanattan gelişen atakta top arka direkte boş kalan Ali Zitouni'ye geldi. Bu futbolcu topu düzeltip yerden sert vurdu. Savunmaya çarpıp hızını yiteren topu Rüştü kapanarak kontrol etti.

    26. dakika. Beşiktaş beraberlik golünü arıyor. Bu dakikaya kadar Antalyaspor savunmasında iyi kapanarak Siyah-Beyazlı ekibe boş alan bırakmadı...

    29. dakika. Beşiktaş beraberlik golüne Holosko ile çok yaklaştı. Ceza sahasına Delgado çalımlarla sokulup sağdan savunmanın arkasına sarkan Holosko'yu gördü. Holosko, Kaleci Ömer ile karşı karşıya pozisyonda topu üstten auta vurdu. Siyah-Beyazlı ekip adına net bir fırsat kaçtı.

    30. dakika. Antalyaspor'da Bieniuk sarı kart gören isim oldu.

    33. dakika. Antalyaspor atağı sol kanattan hızlı gelişti. Ngewnya, topu taşıyarak ceza sahası önündeki Serge Pacome'yi gördü. Bu futbolcu uzaktan sert vurdu. Rüştü üzerine gelen topu kapanarak gole izin vermedi.

    35. dakika. Antalyaspor sağ kanattan kazandığı serbest vuruşu Uğur ile kullandı. Bu futbolcu uzaktan çok sert vurdu. Rüştü harika uzanarak köşeden topu parmakların ucuyla kornere çeldi.

    GOL... 36. dakika. Antalyaspor 2. golü Serge Pacome'nin ile buldu. Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza sahasına ortalanan topa Bobo ıska geçti. Top arka direkte bekleyen Serge Pacome'nin önünde kaldı. Bu futbolcu ayak koyarak meşin yuvarlağı Beşiktaş ağlarına bıraktı.

    Antalyaspor, Serge Pacome'nin golüyle Beşiktaş karşısında skoru 2-0 yaptı.

    37. dakika. Beşiktaş'ta aksayan sol kanatta Aydın yerini Serkan Özkan'a bıraktı.

    40. dakika. Maçta ilk yarı için son 5 dakika oynanıyor. Antalyaspor, güçlü rakibi Beşiktaş karşısında 2 farklı üstünlüğü yakalamış durumda. Beşiktaş, ilk yarıda beklemediği bir skorla karşı karşıya.

    45. dakika. Karşılaşmanın ilk yarısı için normal süre tamamlandı. Hakem uzatma süresi olarak 3 dakika ilave etti.

    İlk yarıda başka gol olmadı... Antalyaspor, ilk 45 dakikayı Beşiktaş karşısında 2-0 önde kapattı.

    MAÇIN İKİNCİ YARISI

    Beşiktaş'ta 2. yarıda Nobre oyunda. Kenara alınan isim Uğur İnceman oldu..

    2. yarıya Beşiktaş başladı...

    49. dakika. Beşiktaş bir gol bulup maça ortak olmak için 2. yarıya atak başladı. Antalyaspor bu yarıda daha çok savunmasında kalmayı tercih ediyor.

    50. dakika. Antalya'da Ali Zitouni sarı kart gören isim oldu.

    53. dakika. Beşiktaş oyunu Antalya yarı sahasına yıktı. Siyah-Beyazlı ekip sağ kanattan Tello ile köşe vuruşu kullandı. Ön direkte Bobo topu yükseldi. Savunmandan seken top üst direği sıyırıp ters taraftan kornere çıktı.

    54. dakika. Beşiktaş gol arıyor. Sol kanattan Delgado köşe atışını kullandı. Savunmanın karşıladığı topun gelişine Tello ceza sahası önünde sert vurdu. Top üstten auta çıktı.

    55. dakika. Beşiktaş bu bölümlerde baskısını artırdı. Sol kanattan Serdar Özkan'ın şık çalımlarla ceza sahasına sokulup çarprazdan attığı sert şut yan ağlara takıldı.

    57. dakika. Beşiktaş sol kanattan Delgado ile köşe vuruşu kullandı. Kale sahasına inen topa Nobre kafayı vurdu. Kaleci Ömer harika bir refleks ile topu çeldi. Boşta kalan topu savunma kafa ile kornere gönderdi.

    58. dakika Antalyaspor'da Volkan yerini Vahap'a bıraktı.

    58. dakika. Beşiktaş, Antalyaspor ceza sahası içinde çift vuruş kazandı. Nobre hava topuna yükseldiği anda Ali Zitouni'nin tekmesiyle yerde kaldı. Siyah-Beyazlı ekip şimdi tehlikeyi bir noktadan gol arayacak.

    59. dakika. Antalyaspor'da barajı bozan Serge Pacome sarı kart gördü.

    60. dakika. Beşiktaş'ta çift vuruş için topun gerisine Delgado geçti. Antalyaspor barajı gol çizgisi üzerine kurdu. Arjantinli futbolcunun pasında Bobo şutunu attı, savunma topu gol çizgisinden çıkarttı.

    64. dakika. Antalyaspor Serge Pacome ile 3. gole çok yaklaştı. Beşiktaş savunmasında Gökhan Zan büyük bir hata yaptı. Pacome bir anda kaleci ile karşı karşıya kaldı. Rüştü kalesini terk ederek Pacome'nin şutunu kornere çeldi.

    67. dakika. Beşiktaş Nobre ile gole yaklaştı. Sağ kanattan etkili gelişen atakta Cisse ceza sahasına sokulan Nobre'yi ara pasıyla topla buluşturdu. Nobre, çarprazdan kaleyi gördüğü anda sert vurdu. Top kalenin az farkla yanından auta çıktı.

    68. dakika. Antalyaspor atağında sol kanattan ceza sahasına yapılan ortayı kontrol eden Serge Pacome ceza yayı üzerinden sert vurdu. Meşin yuvarlak yandan auta çıktı.

    70. dakika. Beşiktaş atağında ceza sahası dışında topla buluşan Delgado önü boşaldığı anda sert vurdu. Top yandan auta çıktı.

    71. dakika. Beşiktaş atağında sol kanattan ceza sahasına gönderilen topa Nobre kafayı vurdu. Kaleci Ömer köşeden kaleye yönelen topu uzanarak kornere çeldi.

    72. dakika. Antalyaspor'da Serge Pacome yerini Straka'ya bıraktı.

    73. dakika. Beşiktaş sağ kanattan rakip kaleye etkili indi. Serdar Özkan'ın ceza sahasına kestiği topa Nobre kafayı vurdu. Meşin yuvarlak az farkla yandan auta çıktı.

    75. dakika. Hakem su molası verdi. Antalya'da nemli ve boğucu bir hava var. Artık son 15 dakikaya girildi. Antalyaspor'un 2-0'lık üstünlüğü devam ediyor...

    77. dakika. Beşiktaş sağ kanattan rakip kaleye etkili indi. Ceza sahasına gönderilen topu kontrol eden Delgado dönüp şutunu attı. Savunma son anda ayak koyarak tehlikeyi çıkarttı.

    GOL... 78. dakika. Beşiktaş aradığı golü Delgado ile buldu. Ceza sahasına ortalanan topu Antalya savunması uzaklaştıramadı. Delgado önünde kalan topa yerden sert vurdu. Top Antalya ağlarıyla buluştu.

    Beşiktaş, Delgado'nun golüyle Antalya karşısında skoru 2-1 yaptı.

    GOL... 80. dakika. Beşiktaş beraberlik golünü Bobo ile buldu. Sağ kanattan gelişen atakta Holosko ceza sahasına hortasını yaptı. Arka direkte Bobo altıpas içinde topa ayak koyarak Antalya ağlarını havalandırdı.

    Beşiktaş, uzun süre geride götürdüğü maçta Bobo'nun ayağından bulduğu golle Antalyaspor karşısında 2-2'lik beraberliği yakaladı.

    83. dakika. Antalyaspor 3. gole Ngewnya ile yaklaştı. Ceza sahasında topla buluşan Ngewnya, Ali Tandoğan'ın müdahalesiyle topu kontrolünü sağlayamadı. Tandoğan yerdeyken top eline çarptı. Hakem devam dedi. Yaşanılan kısa süreli karambol sonrası Beşiktaş savunması tehlikeyi uzaklaştırdı.

    85. dakika. Beşiktaş'ta Holosko yerini Serdar Kurtuluş'a bıraktı.

    88. dakika. Antalyaspor'da Bieniuk çıktı, Orhan Ak oyunda.

    89. dakika. Antalyaspor 3. gole Ngewnya ile yaklaştı. Savunmanın arkasına atılan pasa hareketlenen Ngewnya Rüştü ile karşı karşıya pozisyonda sert vurdu. Meşin yuvarlak adeta yan direkte patladı.

    GOL... 90. dakika. Beşiktaş 3. golünü Bobo ile buldu. Antalya'nın tehlikeli atağı sonrası sahasından hızlı çıkan Beşiktaş'ta Bobo savunmanın arkasına atılan pasta Kaleci Ömer'i de geçip topu boş kaleye bıraktı.

    Beşiktaş, Bobo'nun golüyle 2-0 geriden gelip 3-2 üstünlüğü yakaladı.

    Maçta normal süre tamamlandı. Hakem uzatma süresi olarak 5 dakika ilave edildi.

    Uzatmalarda başka gol olmadı. Beşiktaş, ilk yarıda 2-0 geriye düştüğü karşılaşmayı son bölümlerde bulduğu gollerle 3-2 kazanmayı başararak sezona 3 puanla girmeyi bildi.



    noimage
#24.08.2008 22:51 0 0 0
  • Yani Antalya'nın yaptığı da ayıp sen 2 gol at sonra o maçı ver yapılır mı hiç bu ?
#25.08.2008 00:26 0 0 0
  • tebrikler besiktas
#25.08.2008 08:51 0 0 0
  • tebrikler kartalım
#25.08.2008 09:10 0 0 0
  • yediğimiz goller hep bireysel hatalardan kaynaklanıyor defans biraz daha toparlanırsa durumumuz iyi kazanmak güzel tebrikler teşekkürler beşiktaş
#25.08.2008 09:55 0 0 0
  • superr
#26.08.2008 20:48 0 0 0
  • inşallah nasip olursa şampiyonuz

    helala ya cevap mevap üfffffffff
#09.09.2008 21:18 0 0 0