Gereçler:
2ADET TAVUK GÖĞSÜ
1ADET HAVUÇ
2ADET DOMATES
1 ADET SOĞAN YARIM ÇAY BARDAĞI ZEYTİNYAĞI
BİR TUTAM REYHAN OTU
YETERİ KADAR TUZ

Yapılışı:
Tavuk göğüsleri ince biftek şeklinde olmalıdır. Soğanlar ince doğranıp zeytinyağı ile biraz pişirilip üzerine revdelenmiş havuç,tuzve domates eklenip kavrulur. Hazırlanan bu malzemeden birazı bir tepsiye dökülür üzerine göğüsler dizilir daha sonra kalan harç malzemede tepsiye dökülerek eşit şekilde dağıtılır. Yemeğimizin üzerine reyhan serpilir ve alüminyum folyo ile kapatılarak 300 c de 25 dak pişirilir. AFİYET OLSUN

Servis Önerileri:
Pazı kavurma ile sıcak servis ediniz.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 711
favori
like
share
SquadroN Tarih: 31.07.2008 15:58
Sağolasınellerine sağlık
by_cyber Tarih: 07.07.2008 19:57
paylaşım için thanks
liamsi Tarih: 19.03.2006 10:36
Ellerine emeğine sağlık.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 17:38
paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
masarac Tarih: 28.12.2005 05:00
[MARQUEE]ellerinize sağlık.verdiğiniz emekler için teşekkür ederim. :3:ALLAH razı olsun[/MARQUEE]
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 21:23
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
DeNiZKiZi Tarih: 27.09.2005 13:51
Ellerine saglik emeklerin icin tesekkurler
PALADAYI Tarih: 24.09.2005 11:57
Ellerin dert görmesin mardinligardaşım teşekkürler
dostbildiklerim Tarih: 10.01.2005 13:26
ellerine saglik tesekkürler