Tarkan’dan sıcak gece

Son güncelleme: 03.10.2022 18:38
  • noimage
    Konserinin ardından Club Kemer Aura'ya gelen Tarkan, sabahın ilk ışıklarına kadar kulüpte kaldı.

    Doritos marka 4 büyük ya da 10 küçük paket alanların ücretsiz konser bileti kazandığı 'Doritos Nerede, Müzik Orada Tarkan Konseri', Konyaaltı Sahili'ndeki BeachPark konser alanında gerçekleştirildi. Yaklaşık 10 bin kişinin izlediği konser sırasında Tarkan hayranları cep telefonları ve kameralarıyla görüntüsünü çekebilmek için birbirleriyle yarıştı. Konseri sırasında sık sık sıcaktan şikayetçi olan Tarkan, "Sanırım bu gece hepimiz soyunacağız" diyerek espri yaptı. Siyah deri pantolon ve deri yelekle sahneye çıkan megastar, şarkı aralarında yardımcısının yanına giderek su içti, havlu ile yüzünü ve kollarını sildi. Bir ara yeleğini çıkartarak üstündeki tişörtü sıyıran Tarkan'ın yaptığı bu hareket, kalabalığın ıslık ve çığlıklar atmasına neden oldu. Gecede sıcaktan bunaldığını sık sık dile getiren Tarkan'ın hayranları, ünlü sanatçının serinlemesi için ellerindeki su şişeleriyle sahneye su serpti. Tarkan, hayranlarını, "Yapmayın yerler kayganlaşıyor, dans edemiyorum. Burada kolumuzu başımızı kırıp gitmeyelim" diyerek uyardı.

    Yaklaşık 1.5 saat sahnede kalan megastar Tarkan, gecenin finalini kendine özgü dans sitili ve sahne efektleriyle gerçekleştirdi. Tarkan'ın Türkiye turnesinde bir sonraki konseri Trabzon'da olacak.

    RUS GÜZELLERLE EĞLENDİ

    Antalya'da konser verdikten sonra geceyarısı Kemer'de bulunan gözde eğlence mekanlarından Club Kemer Aura'ya gelen Tarkan, sabahın ilk ışıklarına kadar kulüpte kaldı. Kemer'de düzenlenen Miss Crystal Crown Güzellik Yarışması'na katılacak olan 15 finalist ile VIP bölümüne geçen Tarkan, kendi şarkılarının çalınmaya başlaması üzerine yerinden fırlayıp dans etmeye başladı. Rus güzellerin de eşlik ettiği sanatçı konfeti yağmuru altında eğlenirken, kulüpte bulunan Rus hayranları sanatçıyı görebilmek için izdiham yarattı. Onuruna şampanyalar patlatılan Tarkan, kulübü en son terk edenlerden biri oldu. Sanatçının biraz zayıfladığı gözlendi.
#17.08.2008 11:18 1 0 0
  • Paylaşım için Teşekkürler Ellerine Sağlık
#03.10.2022 18:38 0 0 0