Gereçler:
* 3 Su Bardağı Rendelenmiş Havuç
* 1 Su Bardağı Toz Şeker
* 1 Paket petibör bisküvi
* 200 Gr Hindistan Cevizi
* Kürdan

Yapılışı:
Rendelenmiş havuç derin bir kaseye konulur üzerine toz şeker ilave edilerek 10 dk. bekletilir.Bisküviler mutfak robotu yardımıyla mümkün olduğu kadar ince parçalara ayrılırak sulanmış havuçlara ilave edilir.Elde edilen hamur ceviz büyüklüğünde parçalara ayrılır yuvarlanıp hindistan cevizine bulanır .Buzdolabında 1 saat kadar bekletildikten sonra soğuk servis yapılır

Servis Önerileri:
Servis yaparken her yuvarlağa bir kürdan saplanırsa gürüntü mükemmel olur.İsteğe bağlı olarak hamurun içine cevizde ilave edilir.

Etiketler:
Beğeniler: 1
Favoriler: 1
İzlenmeler: 1505
favori
like
share
sercan akalın Tarih: 19.11.2008 19:54
cok guzel bır tatlı tarıfı vermıssınız sogolun
by_ufuk Tarih: 22.02.2006 20:47
Ellerine sağlık , paylaşımın için de çok sağol
liamsi Tarih: 10.01.2006 01:16
Teşekkürler.Ellerine ,yüreğine sağlık.
masarac Tarih: 25.12.2005 17:13
Paylaşım için teşekkürler
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 01:40
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
casper Tarih: 23.11.2005 18:56
teşekkürler çok güzel bir tatlı
SU-PERISI Tarih: 23.11.2005 16:52
ellerine saglık arkadaşım,bende rulo şeklinde yapıp kesiyorum öylede güzel oluyor
Ates Bocegi Tarih: 12.10.2005 13:48
ElleRINE SAglik....!
keto_41 Tarih: 12.10.2005 01:47
tessekur ederim sagolasin ustad