[COLOR=#c0ccf4]Hata Metni Budur ;

[COLOR=LemonChiffon]Your submission could not be processed because a security token was missing or mismatched.
If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error.


vBuLLetin ÖnLemini Tam oLarak BuLamadıqı Bir Açıqı Için GüwenLik SiStemi Kurmu$... Kurduqu Bu SiStem iLe Konu Kaydırırken, SiLerken, uSerCP 'ye Girdiqinizde wS. Bu Hatayı aLıyor oLabiLirSiniz... aSLında Buna Hata Yerine GüwenLik Duwarı Demek Daha Doqru oLur Sanırım...


[COLOR=LemonChiffon]Peki Bunu NaSıL KapataCaqız ?

Bu Hatayı aLdıqınızda AdreSi Satırındaki .php UzantıLı DoSya iSmine Bakın we O DoSyayı Serwerınızda BuLarak Açın...

Bunu BuLun,

[COLOR=PaleTurquoise]define('CSRF_PROTECTION', true);

BununLa Deqi$tirin,

[COLOR=PaleTurquoise]define('CSRF_PROTECTION', false);


Kaydedin we FTP 'deki eSki DoSyanın Üzerine Yazdırın...

Bu Kadar...


ALternatif Seçenek :

DiLeyen Bu EkLentiyi Kurupta Sorununu ÇözebiLir.

DownLoad

DownLoad

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 7884
favori
like
share
E-MaSTeR Tarih: 04.09.2010 17:48
@ ventom

Bir De Bu EkLentiyi Kurup Deneyin.
ventom Tarih: 04.09.2010 03:45
dedigini yaptım fakat benim sorunum forum okundu kabul
et deyince

[url]http://www.örneginadres.com/forumdisplay.php?do=markread[/url]
forumdisplay editledim ftpden ama yine

Your submission could not be processed because a security token was invalid.
If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error.

bu hatayı veriyor yine aynı ne yapmalıyım

not:
kullandıgım sürüm
vBulletin v3.8.5
cixbatuhan Tarih: 17.07.2010 08:42
teşekür ederim herkese beyler freedy demek ıstedıgı su

login.php den hata alyorsanız onu acıp
define('CSRF_PROTECTION', true);

BununLa Deqi$tirin,

define('CSRF_PROTECTION', false);
onu boyle duzeltıceksın

newthread.php ıse sıteısmı.com/forum/newthread.php vs.. sonundakı logın php newthread v.b misc.php gibi dosyalardan duzeltın sızın dosya hangısı ıse onu sonun dakı ısmı acın edıtleyerek

define('CSRF_PROTECTION', true);

BununLa Deqi$tirin,

define('CSRF_PROTECTION', false);

boyle yapın arkadasın verıdıgı gibi..
tuerkraider_61 Tarih: 12.06.2010 17:22
Bunu BuLun,

define('CSRF_PROTECTION', true);

BununLa Deqi$tirin,

define('CSRF_PROTECTION', false);


[url]http://www.*********.com/newthread.php?do=postthread&f=57[/url]

newthread dosyasini degisiyom sorun gitmiyo

postthread&f=57 bu dosyada bir degisiklik yapmaya gerek varmi ama bu dosyayi bulamiyom
FreddyKrueger Tarih: 12.06.2010 13:09
[COLOR="#c0ccf4"]@ kolonbo_61

[url]http://www.main-board.com/vbulletin-soru-ve-sorunlar/177021-vbulletin-konu-silme-sorunu.html#post3189410[/url]
tuerkraider_61 Tarih: 11.06.2010 17:33
Peki Bunu NaSıL KapataCaqız ?

Bu Hatayı aLdıqınızda AdreSi Satırındaki .php UzantıLı DoSya iSmine Bakın we O DoSyayı Serwerınızda BuLarak Açın...

Bunu BuLun,

define('CSRF_PROTECTION', true);

BununLa Deqi$tirin,

define('CSRF_PROTECTION', false);


Kaydedin we FTP 'deki eSki DoSyanın Üzerine Yazdırın...

Bu Kadar...

aynen burda yazildigi gibi yapiyom degisiklik yok
hatayi cok yerde veriyo sadece bir yerde degil bunun baska bir cözümü varmi
rotasizkral Tarih: 06.06.2010 16:08
ıyıpaylasım
KhonTezS Tarih: 02.05.2010 21:43
allah tuttunuzu altın etsin mause hariç
karabela_06 Tarih: 23.04.2010 17:06
ewt gerçekten oldu çok teşekkürler