Gereçler:
3 adet haşlanmış patates
1,5su bardağı bezelye
3adet havuç(rendelenmiş). 1kg yufka,
1 adet yumurta.
süslemesi için:
çörek otu yada susam.
1subardağı sıvı yağ.
Yapılışı:
Yağlanmış tepsiye 1 yufka yayılır.Üzerine sıvı yağ fırça ile yayılır.Tekrar yufka yayılır.Üzeri yağlanır. Haşlanmış patatesler tuzlanır, püre haline getirilir.yufkanın üzerine yayılır,tekrar üzeri yufka ile kapatılır. yufkanın üzeri yağlanır, bezelyeler yayılır yufka ile kapatılır, tekrar yağlanır havuçlar yayılır yufka kapatıldıktan sonra yuymurta üzerine sürülerek susam yada çörek otuyla süsülenir.
Servis Önerileri:
150 derecedeki fırında otuz dakika pişirilir.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 615
favori
like
share
DİDEM Tarih: 01.03.2006 11:37
ellerine sağlık çok teşekkürler
by_ufuk Tarih: 01.03.2006 00:31
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 20.02.2006 23:33
Teşekkürler,ellerinize sağlık.Afiyet Olsun
masarac Tarih: 27.12.2005 23:30
[COLOR=tomato]Çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ederim.Ellerinize sağlık
MyNiceWorld Tarih: 24.12.2005 14:28
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OSLUN
merkon Tarih: 06.12.2005 16:18
tarif için teşekkürler
SU-PERISI Tarih: 02.12.2005 00:06
ellerine sağlık arkadaşım
Ates Bocegi Tarih: 14.10.2005 13:50
Ellerine saglik...

Tarif icin tesekkürler
dostbildiklerim Tarih: 27.09.2005 00:58
Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler