Gereçler:
1paket fiyonk makarna,
4 yemek kasigi sivi yag,
1 tavuk gögüsü, 5 su bardagi sýcak tavuk suyu,
kafi miktarda sarmisakli yogurt,
pul biber.
Yapılışı:
Tavuk gögsü haslanir.Tavuk eti didilir. Alti düz bir tencerede sivi yag ile makarna hafif pembelesinceye kadar kavrulur. 5 bardak sicak tavuk suyu eklenir. Suyunu çektirilerek pilav gibi pisirilir.

Ilitilir, tavuk etleri eklenir, karistirilir, bor cama alinir üzerine sarmisakli yogurt dökülür, pul biber serpilir, maydanozla süslenerek servis yapilir.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1168
favori
like
share
BoardBeLasi Tarih: 03.06.2006 01:54
Ellerine Saglik
mollycan Tarih: 23.03.2006 14:42
bugün bu tarifi deniyecegim
by_ufuk Tarih: 04.03.2006 21:51
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 26.02.2006 08:07
ELLERİNİZE SAĞLIK,TADANLARA AFİYET OLSUN.
masarac Tarih: 28.12.2005 02:09
Paylaşım ve emekleriniz için sonsuz teşekkür ederim.ALLAH sizden ve hepimizden razı olsun :3:
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 14:12
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
SU-PERISI Tarih: 08.12.2005 01:29
tarif için teşekkürler,eline sağlık
Ates Bocegi Tarih: 15.10.2005 14:12
ElLeRiNe sAgLiK....


TaRiF iCiN sAgOl
demet Tarih: 06.10.2005 22:23
ellerine sağlık