Gereçler:
1 adet ördek palazı
1 yemek kaşığı tereyağı veya margarin
1/ 2 demet maydanoz Tuz-karabiber
1-2 bardak su

Yapılışı:
1. Temizlenmiş, içi çıkarılıp yıkanmış olan ördek palazının içini, dışını tuz ve biberle ovduktan sonra katı ve ciğeri, maydanozla birlikte ördeğin karnına sokun. Ayaklarını gerisine geçirin.
2. Ördeği varsa çelik tencereye yoksa normal bir tencereye alın; 1 yemek kaşığı yağ ve 1-2 bardak su koyun. Kaynamaya başlayınca çok kısık ateş üzerinde yumuşayana dek pişirin. Gerekiyorsa biraz daha sıcak su ekleyin.
3. Pişen ördek palazını kol, but ve gögüs olmak üzere parçalara ayırıp bir tabağa yerleştirin. Üzerine tenceredeki sosu döküp servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 664
favori
like
share
liamsi Tarih: 19.03.2006 11:23
:70aylaşımın için teşekkürler,ellerine emeklerine sağlık.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 02:51
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
masarac Tarih: 28.12.2005 05:37
[MARQUEE]ellerinize sağlık.verdiğiniz emekler için teşekkür ederim. :3:ALLAH razı olsun[/MARQUEE]
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 20:47
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
keto_41 Tarih: 12.10.2005 03:52
paylasim icin tessekur ederim
Numberone Tarih: 30.09.2005 14:24
ellerine SaqLık ..!
dostbildiklerim Tarih: 28.09.2005 11:04
Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
DeNiZKiZi Tarih: 27.09.2005 13:49
Ellerine saglik emeklerin icin tesekkurler
PALADAYI Tarih: 24.09.2005 12:06
Ellerin dert görmesin teşekkürler