Gereçler:
1 adet ördek palazı
1/ 2 demet maydanoz
Tuz-karabiber
1 yemek kaşığı margarin 3 yemek kaşığı sıvıyağ
2 orta boy domates
1/ 2 bardak su

Yapılışı:
1. Temizlenmiş ördeğin karnına ciğer, katı ve maydanozu sokup ayaklarını gerisine geçirin. Tuz ve biberle ovuşturun.
2. Ördeği pişireceğiniz tencerede, yağı eritin. Ördeği içine koyup kapağını kapatın. Kısık ateşte arada bir çevirerek 20-30 dk kızarmasını sağlayın. Kabukları ve çekirdekleri çıkarılıp doğranmış domates katın. 30 dakika da domatesle pişirin. Sonra 1/ 2 bardak sıcak su ekleyin 5-10 dakika sonra ateşten indirin.
3. Ördeği gögsünden keserek iki parçaya ayırın. Bir servis tabağına yerleştirin; üzerine salçasını döküp servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1027
favori
like
share
PaylasiM-User Tarih: 21.02.2009 17:57
[COLOR="Sienna"]ellerin dert görmesin paylasim için teşekkürler
liamsi Tarih: 21.03.2006 01:07
Emeğiniz için sonsuz teşekkürler.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 02:24
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
ens_selman Tarih: 29.12.2005 02:13
[COLOR=orangered]emeklerin için teşekkür ederim kardeşim Allah razı olsun
masarac Tarih: 29.12.2005 02:01
[COLOR=tomato]Paylaşım için teşekkür ederim. Ellerinize sağlık.
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 17:48
Ellerine saglık teşekkürler afiyet olsun :cubuk:
SU-PERISI Tarih: 07.12.2005 21:11
eline emeğine sağlık
keto_41 Tarih: 12.10.2005 03:52
ellerine saglik arkadasim
Numberone Tarih: 30.09.2005 14:34
ellerine SaqLık ..!