Gereçler:
2 adet flamingo kuşu kanadı 1 adet ıstakoz 2 kaşık un 1 kepçe enginar suyu 1 çorba kaşığı tuz
Yapılışı:
Istakozu havanda dövün. Havanda dövülen ıstakozu flamingo kuşu kanadına güzelce sürün. İki kaşık unu enginar suyuyla kısık ateşte karıştırın. Bu karışımı ıstakozlu flamingo kanadının üzerine dökün biraz tuzlayıp fırına verin. 220 derecede beş saat pişirin. afiyet olsun.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 789
favori
like
share
liamsi Tarih: 19.03.2006 10:43
Ellerine emeğine sağlık.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 17:46
paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
masarac Tarih: 28.12.2005 04:56
[MARQUEE]ellerinize sağlık.verdiğiniz emekler için teşekkür ederim. :3:ALLAH razı olsun[/MARQUEE]
SU-PERISI Tarih: 27.12.2005 13:32
paylaşım için teşekkürler
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 20:46
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
keto_41 Tarih: 12.10.2005 03:53
paylasim icin tessekur ederim
dostbildiklerim Tarih: 27.09.2005 15:17
Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
DeNiZKiZi Tarih: 27.09.2005 13:58
Ellerine saglik emeklerin icin tesekkurler
PALADAYI Tarih: 24.09.2005 11:45
Ellerin dert görmesin teşekkürler