Turkcell iPhone ile resmen anlaştı

Son güncelleme: 18.08.2008 15:56
  • Turkcell, iPhone işbirliği resmi olarak açıklandı. Turkcell, merakla beklenen iPhone'ları Türkiye'ye getiriyor. İşte detaylar.
    noimage
    iPhone 3g hem iPhone'un tüm devrim yapan özelliklerine sahip olacak hem de 3. Nesil teknolojilerinin gelmesiyle 2 kat hızlı olacak. iPhone 3G'nin içine entegre edilmiş GPS, genişletilmiş yer bazlı mobil hizmetler sağlarken, iPhone 2.0 yazılım destekleyicisi ise Microsoft Exchange ActiveSync'yin ve Apple mağazalarından temin edilebilecek yüzlerce üçüncü parti uygulamaların kullanımını mümkün kılıyor.

    Turkcell Ne Dedi?
    Turkcell olarak Apple ile yaptıkları anlaşmadan büyük heyecan duyduklarını dile getiren Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu: "iPhone 3G mobil cihazlar teknolojisinde gelinen son noktayı temsil ediyor ve müthiş yenilikçi olan bu ürünü yıl sonuna doğru 35 milyondan fazla müşterimize sunmak için sabırsızlanıyoruz. Hızlı mobil internet kullanımının ciddi bir oranda arttığı günümüzde Apple, iPhone 3G için dünyanın lider operatörleriyle bu tür anlaşmalar yapıyor. Yeni teknolojileri 35 milyonu aşkın müşterisine daima dünyayla eşzamanlı sunmayı hedefleyen Turkcell'in bu operatörler arasında yerini almış olması bizim için büyük mutluluk." dedi.

    Başvurular Alınmaya Başlandı

    Turkcell, işi ne kadar sıkı tuttuğunu ispatlamak için başvuruları da almaya başladı. , siz de ilk gelecek iPhone'lar için ön talepte bulunabilirsiniz.

    Buraya tıklayarak
    Vodafone - Turkcell Savaşı Kızışacak

    Apple ile Türkiye'de anlaşan ilk firma Vodafone olmuştu. Rekabete, Turkcell'in de katılmasıyla, her iki firma da Türkiye'ye ilk iPhone'u getirmek için kıyasıya yarışacak. Resmi olmasa da Türkiye'de 100 bin'e yakın iPhone kullanıcısı olduğu tahmin ediliyor.
#18.08.2008 15:56 0 0 0