Gereçler:
8 Çorba Kaşığı Un
3 Çorba Kaşığı toz şeker
2 yumurta
Yarım paket margarin
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
yarım su bardağından biraz fazla dövülmüş fındık
üzeri için dövülmüş fındık ayrılacak.

Yapılışı:
oda sıcaklığında erimiş margarini, bir tam yumurta ve bir yumartanın sarısını, şekeri, K. Tozunu, vanilyayı ve fındığı elenmiş una karıştırarak kulak memesi yumuşaklığında hamur elde edilir. Ceviz büyüklüğünde yuvarlayarak önce yumurta akına daha sonra dövülmüş fındığa batırarak tepsiye dizilir.(Tepsi yağlanmayacak)

180 derecede önceden ısıtılmış fırında üzeri pembeleşinceye kadar pişilir.
Servis Önerileri:
soğuk olarak servis ediniz.

Etiketler:
Beğeniler: 1
Favoriler: 1
İzlenmeler: 983
favori
like
share
asya_kartal Tarih: 10.02.2007 10:25
sunum için teşekkürler...
SU-PERISI Tarih: 17.10.2006 22:04
güzel tarifin için teşekkürler arkadaşım
bilinmez Tarih: 16.10.2006 15:42
[COLOR=burlywood]Emeklerinde dolayı çok teşekkür ederim
DİDEM Tarih: 23.09.2006 01:05
tarifleriniz için teşekkürler :85:
BoardBeLasi Tarih: 19.08.2006 22:22
Ellerine Saglik
sakin75 Tarih: 04.07.2006 12:16
teşekkürler
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 01:38
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
masarac Tarih: 28.12.2005 03:42
Pasta ve kek tarifleriniz için çok teşekkür ederim.Ellerinize sağlık
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 16:37
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk: