MALZEMELER

- 1 paket kulaklı makarna
- 75 gr margarin
- 200 gr mantar
- 4 adet sosis
- 1 çorba kaşığı domates salçası
- 4 diş sarımsak
- Arzuya göre pul biber


YAPILIŞI

* 1 paket makarna, tuz ve çok az zeytinyağı ile haşlanıp süzgeçten geçirilecek.
* Süzgeçten geçirilmiş makarna 50 gr eritilmiş margarinli tencereye konulup 5 dakika karıştırılıp dinlenmeye bırakılacak.
* Ayrı bir kapta haşlanmış ufak doğranmış mantarlar, küçük doğranmış sosisler, salça, tuz, pul biber, sarımsak ve 1 su bardağı su eklenip pişirilecek.
* Makarna servis tabağına konulup üstüne sos eklenerek servis yapılacak.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 359
favori
like
share