Manken gibi vücutlar

Son güncelleme: 17.09.2008 11:45
  • Bu önerilere kulak verin...- Sıkı kollara, düzenli dumble egersizleriyle sahip olabilirsiniz. - Kollarınızı vücudunuzun iki yanına uzatın. Avuç içleriniz dışarıya baksın. Kollarınızı göğüs hizasına kaldırın. Günde 12- 15 hareket yeterli olacaktır. - Vücudunuzun üst kısmını öne eğin. Kollarınızı dirsekten 90 derecelik açı oluşturarak geri bükün ve arkada gerin. - Şekeri, alkolü ve ekmeği unutun. - Doğru beslenmeden yapacağınız hiçbir egzersiz amacına ulaşmayacaktır. Eğer iki hafta içinde sonuçları görmek istiyorsanız beslenme düzeninizi de değiştirmek zorundasınız. - Margarin, tereyağı ve ayçiçek yağı dışında ekmek, makarna ve beyaz pirinç gibi karbonhidratları öğünlerinizden çıkarın.- Şeker kesinlikle yasak! Tatlılar, bisküviler, kekler, taze sıkılmış olmayan meyve suları gibi şekeri yüksek oranlı meyveler, muz, üzüm, ananası unutun.
    - Öğününüzün yarısı sebzeden, üçte biri proteinlerden, kalanı da 'iyi' karbonhidratlardan (kahverengi pirinç) oluşmalıdır. - Öğünleriniz 5 saatte bir olmalı. Örneğin, üç ana öğün iki ara öğün gibi.
    - Alkolden uzak durmalısınız. Alkol yağa dönüşen gereksiz kalorilerden oluşmaktadır. Eğer içecekseniz o zaman tercihinizi şarap ya da light biradan yana kullanın.
#19.08.2008 11:45 0 0 0
  • dsa
#17.09.2008 11:45 0 0 0