Sönmez Atasoy (Halo) (1944 - .... )

1944 yılında Kars'da doğdu.

Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu.

1968 yılında Devlet Tiyatrolarında çalışmaya başladı.
Bir dönem Ankara Devlet Tiyatrosu'nda görev yaptı.
1998 yılında İzmir'de Belediyenin düzenlediği bir kursta diksiyon ve spikerlik eğitimi verdi.


Filmografi

Kurtlar Vadisi Terör Halil İbrahim Kapar 2007
Kurtlar Vadisi Pusu Halil İbrahim Kapar 2007
Ayrılık Agah Reis 2007
Aynalar 2004
Kurtlar Vadisi Halil İbrahim Kapar 2003
Yanlış Saksının Çiçeği 1997
3. İstasyon 1992
Aile Kadını 1987

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 544
favori
like
share