Motorola EM28

Son güncelleme: 23.08.2008 21:44
  • Motorola EM28 cep telefonu kapaklı tasarımıyla akıllı müzik çalar deneyimine kolay ulaşım sağlıyor. Motorola ROKR EM28 cep telefonu müzik dosyalarınızı sadece gerek duyduğunuzda ortaya çıkan dokunmaya duyarlı tuşlarıyla kolaylıkla kontrol etmenizi sağlıyor. Radio Data System (RDS) desteğine sahip olan Motorola EM28 cep telefonu bu sayede o anda FM radyoda çalmakta olan şarkılarla ilgili bilgilere kolay ulaşıma olanak tanıyor. Telefonun CrystalTalk teknoloji sayesinde de kaliteli bir telefondan bekleneceği şekilde net berrak bir ses kalitesi elde ediliyor.

    noimage

    Motorola EM28 müzik telefonu

    Telefonun müzik çalar özelliği aktif edildiğinde ışıkları yanan dokunmaya duyarlı tuşlar ile müzik dosyalarına kolaylıkla ulaşıp kontrol etmek olanaklı. Cep telefonunun ön yüzü o anda çalmakta olan müzik parçası ile ilgili bilgileri veya FM radyo istasyonunun bilgilerini telefonun kapağını açmaya gerek kalmadan görüntülüyor. EM28 cep telefonu yanınızdayken çevrenizde o anda hoşunuza giden bir şarkı duyduğunuzda cihazın SONGID fonksiyonu sayesinde öğrenmek istediğiniz bilgilere ulaşabiliyorsunuz. Ayrıca FMShare fonksiyonu ile şarkıları kaydederek daha sonra tekrar dinleyebiliyor veya FM özellikli telefonlarla metin mesajlar aracılığıyla istasyon bilgilerini paylaşabiliyorsunuz.

    noimage

    Motorola müzik telefonu özellikleri

    - 3D ses efektleri
    - Bass boost
    - Ekolayzır ve CrystalTalk teknolojisi
    - RDS destekli FM radyo
    - Uçuş modunda kesintisiz müzik
    - Standart 3.5 mm kulaklık girişi
    - Hoparlör
    - WAP 2.0 tarayıcı
    - 2GB kapasiteye kadar microSD bellek kartı desteği
    - 1.3 megapiksel dijital kamera
    - 4x dijital zum
    - Video kayıt ve izleme
    - EMS, MMS, SMS, WAP 2.0, MIDP 2.0 mesajlaşma
    - Bluetooth Class 2.0
    - Üç bant GSM 850 / 1800 / 1900 & 900 / 1800 / 1900
    - GPRS Class 10, EDGE Class 10
    - Boyutlar: 94.35 x 49.5 x 17.38 mm
    - Ağırlık: 90 gram

    noimage

    Motorola EM28 cep telefonu müzik dinleme keyfi ve sevdiklerinize ve aile üyelerine ulaşma özgürlüğü sunuyor. Telefonun Bluetooth kablosuz bağlantı özelliği hands-free kullanım sağlarken standart 3.5 mm girişi ile çeşitli kulaklık ve hoparlörleri cihaz eşliğinde kullanmanıza da olanak tanıyor. Telefonu desteklediği dijital müzik formatları arasında MP3 de yer alıyor.

    Motorola EM28 cep telefonu ile müzik dosyalarınızı kişisel bilgisayarınızdan telefonunuza herhangi bir özel yazılıma gerek kalmadan basit bir şekilde sürükle bırak yöntemi ile aktarabiliyorsunuz.

    noimage

#23.08.2008 21:44 0 0 0