Nokia 8800 Carbon Arte

Son güncelleme: 26.08.2008 18:06
  • Nokia, Arte serisinin yeni üyesi Nokia 8800 Carbon Arte cep telefonunu duyurdu. Zamanın ötesinde bir tasarıma sahip olan yeni Nokia 8800 Carbon Arte cep telefonu otantik ve zarif çizgileriyle dikkat çeken bir model. Karbon fiber, titanyum, kristal cam ve paslanmaz çelik malzemelerden üretilen gövdesiyle Nokia 8800 Carbon Arte cep telefonu yüksek performanstan ödün vermeyen tüketicilere yönelik bir ürün. Karbon fiber son derece hafif ve sağlam yapısı ile ileri teknoloji ürünlerinde duyulara hitap eden bir malzeme olarak kullanılmakta. Nokia 8800 Carbon Arte cep telefonu hassas mühendisliği ve göz alıcı tasarımıyla dikkatleri üzerine çekiyor

    noimage

    Bu değişik malzemelerin kullanıldığı mimari ve spor otomobiller gibi alanların zenginliğinden esinlenerek Nokia 8800 Carbon Arte cep telefonunun eşsiz çizgilerle modern duyguları yansıtması, karbon fiberin ve titanyumun dokusunu kullanıcıya aktarması hedeflenmiş. Nokia 8800 Arte serisinin geleneksel çizgilerinin korunduğu yeni model Nokia 8800 Carbon Arte'nin tüm detaylarının üzerinden dikkatle durulmuş. Minimalist ve pürüzsüz yüzeyi, kayar kapaklı mekanizması ve etkileyici hafifliği ile 8800 Carbon Arte cep telefonu Arte serisinin tüm detaylarını bünyesinde barındırıyor. Nokia 8800 Carbon Arte bu ürün serisi için özel olarak tasarlanmış müzik ve duvar kâğıtları yüklü olarak geliyor.

    noimage

    Zamanın ötesinde bir tasarıma ve üstün fonksiyonelliğe sahip olan Nokia 8800 Carbon Arte cep telefonunun kendine özgü, iki kere tıklama ile zamanı gösterme özelliği bulunuyor. Kullanıcı telefonun ekranının alt kısmındaki çelik bölgeye iki kere tıkladığında ekranda bir saat beliriyor. Ayrıca telefonda, çağrı geldiğinde ters çevirerek sessize alma özelliğine de yer verilmiş.

    noimage

    Nokia Arte Carbon 8800 cep telefonu özellikleri

    3G özelliğinin yanı sıra 3.2 megapiksel dijital kameraya ve otomatik netleme özelliğine sahip olan Nokia 8800 Carbon Arte cep telefonunun yüksek kalitede sesi de mevcut. Göz alıcı kalitede bir OLED ekrana sahip olan Nokia 8800 Carbon Arte cep telefonunun dahili hafızası önceki modellere kıyasla geliştirilmiş ve 4GB kapasitesine yükseltilmiş. Bunun yanında Nokia'nın parmak izi tutmayan kaplaması metal ve cam karışımı gövde üzerinde lekeler kalmasını engelliyor

    noimage

    Kullanıcının cep telefonu deneyimini zenginleştiren Nokia 8800 Carbon Arte çeşitli aksesuarlar eşliğinde geliyor. Bu aksesuarlar arasında dokunmatik ses ayarlı Bluetooth kulaklık seti, zarif bir masaüstü dok birimi ve gayet hoş deri taşıma kılıfları yer alıyor. Yeni Nokia 8800 Carbon Arte cep telefonunun 2008 senesinin üçüncü çeyreği içerisinde 1.100 euro tahmini satış fiyatı ile piyasalara sunulması bekleniyor.

#26.08.2008 18:06 0 0 0