Sadece Standart Sylede calışıyor

Son güncelleme: 31.08.2008 13:17
  • site
    template "index" doesnt exist

    hatayı veriyodu bir şekilde aktifleşti site bu kezde Sadece Standart Sylede calışıyor başka styleye alamıyorum aldıgım zaman gene template "index" doesnt exist bu hatayla karşılaşıyorum yeni stylede yükledim denedim olmuyor bide Templates cache yap dedigim zaman aşırı uzun sürüyor
#27.08.2008 19:27 0 0 0
  • Templates cache demeden style yükleyemezsiniz. Bu durumda çalışmaması gayet normal. Style yükledikten sonra sadece yeni templatesleri cache yap demelisin.

    Eğer cache gerçekleşmiyor ise serverinizde bir sorun var demektir. Bunun için size alternatif bir çözüm önereyim deneyip sonucu bildirirsin.

    Style yükledikten sonra cache olayını başlatmadan geç. Templates editle kısmından yüklediğin style gir ve tüm templateslerin üzerine tıklayarak editle de ve hiçbir değişiklik yapmadan kaydet. Bu şekilde manuel olarak cache işlemini gerçekleştirmiş olacaksın.
#31.08.2008 10:52 0 0 0
  • Ustam tek tek edidlemeyi yaptım yeni style yükleyerek denedim cachen yerine geldiginde direk elle edidlemeye gectim gene olmadı yukleyipte cachen yap dedigimde ayarlarımdan secersem yükledigim styleyi o ayarlarımın oldugu yerde style görünüyor ana sayfaya döndügümde aynı şekilde template "index" doesnt exist hata veriyor standartta bi sorun cıkmıyor ama acp ana sayfada degişiklik bile yapamıyporum ustam ne online kullanıcıları gizliye biliyorum ne aca nede isim degiştire biliyorum.
#31.08.2008 13:17 0 0 0