Malzemeler :
1kg kuzu butu
150 gr margarin
½ domates
250 gr çarliston biber
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı kekik
Sıvıyağ

Yapılışı :
Yapılışı: Bir tava içerisine margarini koyup kızdırın. Kuzu budundan dilimlenmiş parça etleri pirzola demiri ile hafifçe dövüp, tuz ve kekik ile hafifçe bastırın. 5 dakika kızgın yağda alt üst olarak çevirin daha sonra etleri servis tabağına alın. Domates ve biberleri arzu ettiğiniz şekilde kesip tavada hafifçe pişmesini sağlayın. Pişen malzemeyi külbastının üzerine dizin, az miktarda kekik serpiştirip sıcak olarak servis edin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 5281
favori
like
share
nalus Tarih: 11.11.2008 23:44
[COLOR="Pink"]Ellerine sağlık su perisi.