Malzemeler :

* 100 gr Kuşbaşı Et
* 4 Adet Patates
* 1 Çorba kaşığı Sıvıyağ
* 2 Adet Sivribiber
* 3 Adet Taze Soğan
* 1 Adet Domates
* 1 Diş Sarmısak
* Tuz, Kekik,
* Karabiber
* Kırmızıbiber

Hazirlanişi :
Patatesleri soyun. İçlerini kaşık yardımıyla oyun. 20 Dakika haşlayın. 2 Çorba kaşığı sıvıyağı tencereye alın. 100 gr kuşbaşı etle sote edin. 2 adet küçük doğranmış biberi, soğanı ve domatesi ilave edin. 5-6 dakika pişirin. Üzerine 1 diş dövülmüş sarmısak, kekik, kırmızı biber ve karabiberi ekleyin. Patateslerin içlerine doldurun. Fırın tepsisine dizip, 1 çay bardağı suyu ekleyin. Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında 15 dakika pişirin.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 413
favori
like
share
SU-PERISI Tarih: 09.09.2008 01:05
Tarif için teşekkürler.