Mac Pro Ürün tanitimi

Son güncelleme: 13.09.2008 15:50
  • noimage

    Profesyonel Hız

    8 çekirdekli ya da 4 çekirdekli Mac Pro iş istasyonu


    Mac Pro ailesine eklenen en son makinemizle tanışın: Dünyanın ilk 3.0GHz, 8 çekirdekli Intel Xeon tabanlı Mac Pro bilgisayarı. Kabul edin, çıta, hiç bu kadar yükselmemişti.

    noimage

    Standart Performans

    8 çekirdekli ya da 4 çekirdekli Mac Pro'lardan hangisi seçerseniz seçin, her bilgisayar yüksek performans, iş istasyonu grafikleri ve birçok konfigürasyonda eşi görülmemiş genişleme sunuyor. Sonunda en çılgın hayallerinizin bile ötesine geçebilecek bir bilgisayar buldunuz.

    noimage

    Sekiz ya da Dört Çekirdek

    8 çekirdekli Mac Pro'yu seçin ve 3.0 GHz'de çalışan iki adet 4 çekirdekli Intel Xeon "Clovertown" işlemcinin performansını yakalayın. Ya da iki adet Dual-Core Intel Xeon "Woodcrest" işlemcisine sahip 4 çekirdek işlemcili bir Mac Pro seçin ve ne kadar hızlı uçtuklarına kendiniz karar verin: 2.0GHz, 2.66GHz ya da 3.0GHz. 3.0GHz'de 4 çekirdekli bir Mac Pro, Power Mac G5 Quad.1'den iki kata kadar daha hızlı çalışır.

    noimage

    Eşi Benzeri Olmayan Genişletilebilirlik

    Akılcı bir tasarımla yeniden tasarlanan Mac Pro'nun kasası 4 sürücü ile 3TB'a kadar depolamaya, 16GB RAM takılabilen 8 adet DIMM slotuna, iki adede kadar Super Drive'a olanak tanıyor. Bunlara ek olarak nihai esneklik için 4 PCI Express slotuna ve ikisi önde olmak üzere daha fazla I/O portuna sahip.

    noimage

    Olağanüstü Grafikler

    İş istasyonu grafikleri mi arıyorsunuz? Doğru yere geldiniz. Mac Pro, üç farklı üstün grafik kartı seçeneğiyle ihtiyacınız olanı karşılayacak kartı seçmenize olanak sunar. Üstelik kartların her biri 30 inç Apple Cinema HD Display dahil olmak üzere iki ekrana kadar görüntü verebilir. Mac Pro: yüksek performanslı grafikler için eşsiz çözüm.

    33 Milyondan Fazla Olası Konfigürasyon

    Uzman sizsiniz. Siparişe göre üretilen işlemciler, grafik kartları, bellek, sabit diskler, optik sürücüler ve diğer özellikler ile bileşenlerle, özel olarak yapılandırılabilen Mac Pro size özel hayal makinenizi yapmanıza olanak tanıyor. İşte ezelden beri beklediğiniz Mac.


    Kaynak: Apple TR
#13.09.2008 02:08 0 0 0
  • PayLaşım iCin TeşekkürLer...
#13.09.2008 15:50 0 0 0