iPodLinux Installer (Mac için)

Son güncelleme: 13.09.2008 15:42
  • Progam Versiyonu:2.2
    Dosya Boyutu : 4.65 Mb
    Program Dili: İngilizce
    Lisans Tipi: Açık kaynak kodlu (GNU/GPL)
    Kısıtlamalar: Yok
    İşletim Sistemi: Mac OS X
    Lisans Sahibi: iPodLinux
    Download URL: DOWNLOAD

    Program ile ilgili bilgi:Bu bir hayal değil. Evet doğru okudunuz. iPod'a linux yükleyebilirsiniz. Video oynatmayan iPod Nano'da da müzik oynatabilirsiniz.


    video oynatabilirsiniz. Ayrıca yapacağınız çok basit. iPod'u
    Video Görüntü sinyalini bir banda kaydeden ve tekrar televizyon ekranında görüntülemeye yarayan araç. Vidyo kayıt, ses kaydına benzer şekilde banda alınır (Bkz. Teyp). Vidyo bandının bir yüzünde çok ince taneli demiroksit tozları vardır. Vidyoda band bir makaradan diğerine sarılırken "kafa" olarak tarif edilen bobin altından geçer. Vidyo sinyali manyetik saha banda doğru yayılır. Band üzerindeki demiroksit zerreleri manyetik saha titreşimlerine göre yer değiştirirler.

    bilgisayarınıza bağlamak ve iPod
    Bilgisayar çok sayıda aritmetiksel veya mantıksal işlemlerden oluşan bir işi, önceden verilmiş bir programa göre yapıp sonuçlandıran elektronik araç, elektronik beyin. Kullanıcıdan aldığı verilerle mantıksal ve aritmetiksel işlemleri yapan; yaptığı işlemlerin sonucunu saklayabilen; sakladığı bilgilere istenildiğinde ulaşılabilen elektronik bir makinedir.


    Linux'u yüklemeye başlamak. iPodLinux'unuz artık cep bilgisayarı olabilir. Yanınızda taşıdığınız bilgilerinizi bu işletim sisteminde görebilirsiniz. Temanızı ayarlayabilir. Programlar ve oyunlar oynayabilir,
    Linux, Linus Torvalds adında Finlandiyalı bir bilgisayar mühendisinin 1991 yılında Helsinki Üniversitesi'nde bir öğrenci iken Intel'in yeni işlemcisi 80386nın korumalı mod mimarisini denemek üzere geliştirmeye başladığı bir işletim sistemi çekirdeğidir. İnternette yaptığı duyuru sonucunda tüm dünyadan birçok programcının da desteği ile hızla gelişmiş ve halen aynı destek ile gelişmekte olan açık kaynak kodlu, özgür bir yazılımdır.


    Kurulum
    iPod'u bilgisayarınıza bağlayın ve iPod'un ekranında Bağlantıyı kesmeyin yazısı çıkıncaya kadar yüklemeyi başlatmayın daha sonra yüklemeyi başlatın. Eğer yükleme bittikten sonra linux açılmazsa installer dosyasının dışındakileri iPod'a kopyalayın. Linux açıldığında emin olun bize teşekkür edeceksiniz.

    Önemli Uyarı
    indirme işlemi başladığında açılan sayfadan Programı Yüklemek istediğiniz
    Müziğin tanımı tarihsel dönem, bölge, kültür ve kişisel beğenilere bağımlı olarak büyük farklılık gösterir. Özellikle 20. yüzyıl Çağdaş Batı müziğinde ortaya çıkan çok farklı müzik akımları, ortak bir tanımı büyük ölçüde imkansızlaştırmaktadır. Bunun ötesinde, gittikçe daha fazla insanın erişme olanağı bulduğu farklı kültürlere ait yerel müzikler de bu tanımlama zorluğunu arttırmaktadır.

    sunucuyu seçip indirme işlemine devam edin.
    Sunucu, bilgisayar ağlarında, diğer ağ bileşenlerinin kullanımına (paylaşımına) açık kaynakları bulunan birim. Bir ağda birden fazla sunucu birim bulunabilir. Karşıtı istemcidir.

#13.09.2008 02:58 0 0 0
  • PayLaşım iCin TeşekkürLer...
#13.09.2008 15:42 0 0 0