Aslı Tandoğan doğum tar: (02 04.1979) Türk oyuncu. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümünden mezun olmuştur. 2002 yılında "Gülüm" adlı dizisiyle oyunculuğa başladı. 2007 yılında "Kabadayı" adlı sinema filminde rol aldı.

Filmografi

Gülüm (2002)
Kurşun Yarası (2003)
Çınaraltı (2003)
Sınırlı Aşk (2003)
Büyük Umutlar (2004)
Aşka Sürgün (2005)
29-30 (2006)
Ahh İstanbul (2006)
Kabadayı (2007)
Dudaktan Kalbe (2007)









Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 634
favori
like
share