Chuck Lorre (doğum adı Charles Michael Levine, 13 Ekim 1952) Dharma & Greg, Two and a Half Men ve The Big Bang Theory gibi Amerika sit-comlarında çalışmış Amerikalı prodüktör, yazar, yönetmen ve besteci. Lorre, aktris Karen Witter'le evlidir. Dennis Challen Brown ile 1987 yılında yayınlanan Ninja Kaplumbağalar dizisinin soundtrackini bestelemiştir.

Filmografi

Aşağıda, seçilmiş çalışmalarına yer verilmiştir.

* The Big Bang Theory, 2007-günümüz
* Two and a Half Men, 2003-günümüz
* Dharma & Greg, 1997-2002
* Cybill, 1995-1998
* Grace Under Fire, 1993-1994
* Roseanne, 1990-1992

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 461
favori
like
share