Malzemeler:

1 neskafe fincanı ılık süt,
2 neskafe fincanı ılık su,
4-5 çorba kaşığı sıvı yağ,
1 çay kaşığı tuz,
1 tatlı kaşığı şeker,
1 paket kuru maya, (kenton),
aldığı kadar un.
İç malzemeleri:

yeteri kadar örgü peyniri,
1 su bardağı kadar kaşar rendesi,
1 su bardağı kadar küp doğranmış sucuk,
4-5 tane sivri biber,
1 tane domates,
Hazırlanışı:

Öncelikle yumuşak bir hamur yapın ve hamur iki katı olana kadar mayalandırın. Diğer taraftan iç malzeleri hazırlayın. Mayalan hamurdan limon büyüklüğünde parçalar koparın ve oval bir şekilde açın. üzerine lif lif ayırdığınız örgü peynirleri koyup, kup doğranmış sucukları ve kaşar rendesini de koyduktan sonra hamurun yan kısımlarını 1 cm kadar içe doğru katlayıp yağlı kağıt serilmiş tepsiye biraz sündürerek koyun. Üzerine sivri biber ve domates dilimi koyup 180 derecelik fırında pidelerinizi pişirin. Pişen pidelerin yan kısımlarına tereyağ veya margarın sürüp afiyetle yiyebilirsiniz...

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 530
favori
like
share
delikurtsahin Tarih: 11.12.2008 23:57
Ellerine sağlık
Sindy Tarih: 23.10.2008 19:32
paylasim icin tesekkurler superim emegine saglik
murattuna Tarih: 11.10.2008 18:16
evet sucuklarin yanmasi ciddi bir sorun
keder Tarih: 23.09.2008 10:12
YA BEN BU SUCUKLU PİDEYİ HEP YEMEK İSTEMİŞİMDİR HER YEMEK İSTEYİŞİMDEDE SUCUKLARI YAKARDIM PAYLAŞIM İÇİN TŞK EDERİM ELLERİNE SAĞLIK