MALZEMELER
2 adet güvercin göğüs
2 adet güvercin budu
Zeytinyağı
5 adet küp şeklinde kesilmiş kereviz ve havuç
10 adet porcini mantarı
3 çorba kaşığı demi glass sos
1 su bardağı kırmızı şarap
Taze kekik ve biberiye


HAZIRLANIŞI
Güvercin göğüs ve budunu teflon tavada pişirin. Sebzeleri ve mantarları zeytinyağında ayrı ayrı soteleyin. Üzerlerine demi glas sosu ve kırmızı şarabı bölerek ekleyin. 5 dakika kaynatın.
Sebzeleri ve mantarları tabağa koyduktan sonra üzerine güvercin etini yerleştirin. Taze kekik ve biberiyeyle süsleyerek servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1491
favori
like
share
PaylasiM-User Tarih: 21.02.2009 17:58
Tarif İçin Teşekkürler
SU-PERISI Tarih: 21.09.2008 16:05
Av eti yemedim o nedenle pek av yemeklerinden anlamam ellerine saglık