GÜZEL SÖZLER 3

Son güncelleme: 06.05.2005 17:48
  • Sevmek gülü dikeni ile avuclamaktir, dikenin hesabini gülden soramazsin, dikeni var diye gülü sevmeden yapamazsin.


    Ne icimde seni unutmak gibi bir his var, ne de aklimi körükleyen bir rüzgar, ne seni görmeyecek kadar güclüyüm, ne de görmeye dayanacak kalbim var.




    Insanin idealleri olmali sonsuzluk gibi, insanin özlemleri olmali umutla acan cicekler gibi, insanin "bir tanesi" olmali bendeki "sen" gibi.


    Gül bahcesinde gecse de Ömrüm , senin üstüne gül koklamam gülüm, seni koklamak olsa da ölüm, inan ugrunda ölmeye degersin gülüm.


    Sen en büyük sevgiyi hakedecek kadar mükemmel, Herkesin sevmeyi hakedemeyecegi kadar özelsin.




    Benim sevgim, zaman ve uzaklikla sinirli degil, zamani kaldirinca ayni andayiz, uzakligi kaldirinca ayni yerdeyiz, o zaman her an ve her yerde seninle beraberiz.


    Emek, emek büyütülen sevgiler vardir. Cesaret olmadan tek adim atilamayacak. Tehlikelerin icine sokar insani, en umulmadik anda renkler degisir.


    Sabah günesi vurdugu zaman yasadigin sehre, ben gelmeliyim aklina. Limanlari bir bir gezmelisin, hayalet gemiler aramalisin beni sana getiren.




    Ne zaman bir resam kristalin yere düsüpte kirildigi anda cikardigi sesi cizebilirse, iste sana olan sevgim o zaman biter.


    Biraz seni bilirler, biraz beni. Ama ne bilirler bu delinin seni ne cok sevdigini.


    Günesin ilk isiklari gününü aydinlattiginda ve icine dogan nedensiz sevinci biriyle paylasmak istediginde pencereni ac yeter! Ben o tatli sessizlikte seninleyim.


    Kal benimle sonuna kadar yasa bu düsleri, düsler biterse yaratiriz. Kal benimle, ufuklarima saril, güneslerime, isigin biterse paylasiriz.




    Hani gökyüzünde senin icin tuttugum, üzerine tüm duygularimi yükledigim, yildizi al. Yüregimden yüregine yollar var.



    Bir yelkene koy beni, al götür uzaklara. Kaciyorum bu dünyadan, nedenini hic sorma, seninle bulusuruz engin denizlerde, denizler susuverir.





    Insanin yasadigi cok zor günler vardir, bazen mevsim kara kis, bazen mevsim bahardir, sevecen yüreklerde yasatilan anilar, sessizce söylenen sarkilardir.



    Üzülme cocuk...Senin yasayacaklarin,onlarin yasayacaklarindan daha güzel olacak.





    Seni cok özledim, seni her özledigimde gökyüzüne bir yildiz cizdim, seni ne kadar özledigimi bilmek ister misin? Sayende bir gökyüzüne sahibim.



    Kirpiklerindeki bir damla yas süzülürse yanaklarindan dudaklarina ve sen o serinligi biriyle paylasmak istersen, yüzünü rüzgara cevir, ben o rüzgarda olacagim.





    Bazen en yüksek tepelerden ,ucsuz bucaksiz denizlere, birakmak istiyorum bedenimi sonra düsünüyorum, icimde sen varsin ya , ya sana birsey olursa.





    Dünde,Bugünde,Yarinda,Yüregin kadar yanindayim.
#11.01.2005 20:36 0 0 0
  • ellerine sağlık arkadaşım...
#14.01.2005 18:06 0 0 0
  • tesekkürler ellerine yüregine saglik
#10.03.2005 07:34 0 0 0
  • Ellerine SagLıK
#26.04.2005 17:53 0 0 0
  • Ahhhhh Ahhhhhhh


    Neyse.. Ellerine Saqlık ArKada$ım
#26.04.2005 18:49 0 0 0
  • cok yügrekden gelen sözle cok sevindim bizimle paylasdiginiz icin cok cok sagol
#28.04.2005 22:25 0 0 0
  • Hepsi ayrı güzel

    Teşekkürler dostum
#06.05.2005 17:48 0 0 0