Malzemeler
• 1 kg. yağsız parça et,
• 100 gr. sarımsak,
• 1 yemek kaşığı tere yağı,
• Karabiber,
• Kırmızı pul biber,
• Tuz,
• 2 veya 3 adet limon,
• 2 lt. su.

Hazırlanışı
Tencereye 2 litre su konup kaynatılır, parça et içine atılır ve pişirilir ve ocaktan indirilir. Küçük bir tavada yağ eritilir, içine ezilmiş sarımsak, karabiber, tuz, kırmızı pul biber atılır. Pişirilmiş olan et küp şeklinde doğranır. Doğranan et tekrar tenceredeki suyun içine atılır ve kaynatılır. Bir tavada yağda kızdırılan karışım da yemeğin üzerine boşaltılır. Servise sunulan yemeğin üzerine limon sıkılır.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 483
favori
like
share
nalus Tarih: 11.11.2008 23:33
[COLOR="Pink"]Ellerinize sağlık.
keder Tarih: 23.09.2008 10:13
CANIM ACIKTI VALLA ELLERİNE SAĞLIK
SU-PERISI Tarih: 21.09.2008 15:57
Degerli tariflerin için ellerine saglık kardeşim