MALZEMELER

5 adet bıldırcın
asma yaprağı
Tuz, karabiber


HAZIRLANIŞI

Bıldırcınların tüylerini temizleyin. Bıldırcınları ıslak bir bezle iyice sildikten sonra bol suda yıkayın. Gerisinden, karın boşluğuna kadar bıçakla kesin ve içini temizleyin. İyice yıkadıktan sonra, tuzlayın. Bıldırcınları enine ikiye kesip, asma yaprağına sarın ve kapatıp, bağlayın. Hazırladığınız bıldırcanları şişe geçirip ızgarada pişirin ve sıcak olarak servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 579
favori
like
share
PaylasiM-User Tarih: 21.02.2009 17:58
denemek lazım tarif için teşekkürler
jeegy Tarih: 20.09.2008 16:00
valla nasıl olur bakalım