Alabalık Izgara



Balıklar


İçindekiler Miktarı
Alabalık
4 Adet
Domates 4 Adet
Defne Yaprağı 12 Adet
Kırmızı Soğan 2 Adet
Roka

Yapılışı :Alabalığın karnını yarıp içini temizleyin. Bütün kılçığını çıkarın. Alabalık filetoların içine domates ve limon dilimleri ile defne yapraklarını yerleştirin.Alabalıkları yağlanmış tepsiye dizin. 200 derece ısıtılmış fırında üzerleri kızarıncaya kadar pişirin. Yanında roka salatası ve halka şeklinde doğranmış kırmızı soğan ile sıcak olarak servis yapın.




Afiyet olsun.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 709
favori
like
share
SU-PERISI Tarih: 16.10.2008 13:20
Alabalıgın her çeşidi güzel olur,emegine saglık.
oyayola Tarih: 08.10.2008 12:32
ALABALIGIN TAZE VE CANLI GÖZÜKENİNİ TERCİH EDİLMESİ GEREKTİGİNİ DÜŞÜNÜYORUM.
hacer erzik Tarih: 20.09.2008 12:49
Alabalık eminim güzeldir. Kaşarlısınıda denemenizi öneririm
kuber Tarih: 20.09.2008 12:46
eminim çok güzel olur paylaşım için teşekkürler
sandal2 Tarih: 20.09.2008 11:54
balık deyilmi herhali güzeldir
başlık ızgara tarif fırında yanlişlik yoktur inşallah