Anastacia

Son güncelleme: 20.09.2008 13:41
  • noimage

    "Tina Turner'in genç ve beyaz hali" diye tanımlanan Los Angeles'lı şarkıcı ilk albümüyle pırıl pırıl parlıyor!
    I'm Outta Love ile dünyayı ayağa kaldırdı. İlk single'yla Los Angeles'ten gelen genç yıldızı kimileri "Tina Turner'in genci ve beyazı" diye tanımlıyor. Sesi öylesine güçlü ve soul ki... Bu genç sarışının, seksapeli ile de geleceği parlak görünüyor.

    Von Newkirk
    Adım Anastacia Newkirk ve 17 Eylül 1973 doğumluyum. Babamın akrabaları İkinci Dünya Savaşı sırasında Von adını almışlar. Babam hakkında çok fazla şey bilmiyorum. Ben 3 yaşındayken evi terk etti. Annem, hem annem hem de babam oldu. Anastacia'ya gelince... Annem üvey kardeşi Cendrillon'un göbek adını bana vermiş.

    Sanatçı aile
    New York'ta doğdum. Annem ve babam boşanıncaya kadar orada yaşadım. 14 yaşında, Manhattan'a yerleştik. Babam, doğu tarafında, otellerde ve gece klüplerinde şarkı söylüyordu. Annem de aktrist. Broadway'da müzikal komedilerde oynadı.

    Dans delisi
    Büyük ablam ile New York'taki 1018 adlı gece klübünün müdavimiyiz. Orada housemusic ve freestyle'i keşfettik. Ondan öncesinde bu müziklerin ne olduğunu bilmezdim ama ritmler bana çok yakın geldi. Şarkıları dans ederek yorumlarım. Rahat, özgür...

    Kliplerin dansçısı
    Ben bir zamanlar Clup MTV'nin ailesinden biriydim.. Pekçok başarılı klipte dans ettim. Everbody Get Up, Twist And Shout... Bir gün bir prodüktörün ilgisini çektim ve bana "Şarkıcı olmak ister misin?" diye sordu.

    Kendi gibi olmak
    Yeteneklerimi geliştirmek için sürekli çalışıyorum. Her defasında neyi nasıl yapmam konusunda kafa yoruyorum. Yani yeni albümümü nasıl yapmalıyım diye. Etrafımdakiler beni kısıtlıyor. Ama ben yine bildiğimi okuyorum. Ben, bugünün gençliğine hitap ediyorum ve onlar da benden hip hop yapmamı istiyor.

    Büyük fırsat
    1998'de ilk kez bir ajansa kaydoldum. MTV'nin The Cut yarışmasına katılmak için başvurdum. 160 aday arasından, juri geriye 10 finalist bıraktı. Benim şarkım Not That Kind kazandı. Bu olay kariyerimde büyük fırsatlar yarattı.

    Michael Jackson telefonda
    The Cut'un etkisi inanılmazdı. Michael Jackson beni aradı! Oysa aylar boyunca ben onun peşindeydim. 1999 Mart ayında, en sonunda Michael Jackson'un Plak şirketi Epic ile ilk ciddi kontratımı imzaladım.

    Black or white?
    Sesimin black olduğunun söylenmesi beni biraz sinirlendiriyor. Ve ayrıca bu beni oldukça şaşırtıyor. Aslında en iyi şarkıcılar özellikle siyahlardır. (Biraz dalkavukluk edeyim)

    Yakışıklı sevgilim
    Sevgilim Los Angeles'te yaşıyor. Onun dışında kimse ile ilgilenmiyorum. Bir zamanlar gönül maceraları yaşadım. Çok kalp kırdım ve benim de kalbim kırıldı. Ünlenince benimle ilgilenenler doğal olarak arttı. Beni seksi ve sevimli buluyorlar.

    Geleceğe doğru...
    Bilinçli ve güvenle geleceğe bakıyorum. Mesleğimde kendimi geliştirmem gerektiğini çok iyi biliyorum. Şarkı söylemeyi sevmek veya geçmişteki başarılara sırtını yaslamakla olmuyor. Öncelikle showbiz'i iyi tanımak gerekiyor. Bu konuda fikir sahibi oldum diyebilirim. Köpekbalıklarına dikkat!!!
#20.09.2008 13:41 0 0 0
  • Anastacia Konusuna Benzer Konular
  • Böyle bir şey olamaz.! Hiç alakalı konu bulamadık.
  • Plastik Gıda Ambalajı 20.09.2008 13:41