Yusuf Güney

Son güncelleme: 20.09.2010 17:41
  • noimage

    Rafet El Roman - Aşk-ı Virane isimli klipte , şarkıdan çok, Rafet El Roman'la beraber düet yapan kişi (Yusuf Güney) hakkında yorumlar geldi. Herkes kim bu Yusuf Güney diye soruyor.

    İşte bizde merak edenler için ufak bir araştırma yaptık ve Yusuf Güney kimdir kısaca yazmak istedik.

    ve birkaç Yusuf Güney resmiyle beraber

    24 yaşında. Aslen Trabzon'lu, Londra'da yaşıyor. Londra'da bir şirkette pazarlama müdürlüğü yapan 10 yıldır ailesiyle yaşayan Güney, 4 yıl önce Rafet El Roman ile Londra'da bir konserde tanışmasıyla hayatı değişti. O günden beri onlarca beste yapıp, Rafet El Roman'ın albüm teklifini almıştır.

    Yusuf Güney, artık hayatını çok sevdiği müzik ile kazanmaya başlamıştır. Rafet El Roman'ın vokalistliğini yapan Güney, yakın bir zamanda çıkaracağı albüm heyecanı ile uzun ve yorucu bir yola girmiş ve başarı ile ilerlemektedir. Güney, önümüzdeki aylarda İstanbul'a yerleşeceğini de belirtmiştir.

    Ayrıca Yusuf Güney severlerine güzel bir haberimiz var. Yusuf Güney, kendi albümü için hazırlıklara başlamış ve kasım ayı sonunda solo albüm ile sevenleriyle buluşacaktır.

    yusuf güney - yusuf güney

    Rafet El Roman Yusuf Güney Aşk-ı Virane

    Yusuf Güney Yeni Albüm Bir Sevda Masalı 2009

    Yusuf Güney Bir Sevda Masalı 2009

    Yusuf Güney resimleri

    Yusuf Güney

    Yusuf Güney Kimdir

#27.09.2008 21:15 0 0 0
  • İlk dinlediğimde erkek vokal olması çok hoş gelmişti hemde sesini çok beğenmiştim.Akşamda izledim sempatik biri ..yolu açık olsun :)
#05.10.2008 01:07 0 0 0
NaZ NaZ foto
  • Yorumu ve sessi çok güzel
#05.10.2008 01:55 0 0 0
  • TEŞEKKÜR
#11.03.2009 15:36 0 0 0
  • ay Cok yaki$ikLi bu ya
    maa$aLLah aLLah Sahibine bagi$LaSin:)

    SagoLaSin abLa
#11.03.2009 19:43 0 0 0
  • noimage

    Trabzonlu sanatçı kendini anlattı


    Kendisini 'Aşk Adamı' Olarak Tanımlayan Çiceği Burnunda Şarkıcı Yusuf Güney hayatı ile ilgili açıklama yaptı

    Kendisini 'Aşk Adamı' Olarak Tanımlayan Çiceği Burnunda Şarkıcı Yusuf Güney,Evliliğe Sıcak Baktığını Söyledi ve Ekledi: Benimle Aynı Meslekten Biriyle Asla Evlenmem. Evleneceğim Kadının Sanatçı Olmasını İstemem. Çünkü Bence Bir Eve Bir Sanatçı Yeter!..'Aşk-ı Virane' isimli şarkıda Rafet El Roman'la birlikte düet yaparak şöhrete kavuşan Yusuf Güney, Londra'da şoförlük, pazarlamacılık ve kebapçılık işleriyle uğraştığını söylüyor. Hayatının Rafet El Roman ile tanıştıktan sonra farklı bir kulvarda ilerlediğini anlatan Güney, 'Bir gün şöhretim biterse; TIR şoförlüğü yaparım' diyor. İşte anlattıkları:
    * Müzik yolculuğuna nasıl başladınız? Rafet El Roman ile nasıl tanıştınız, biraz anlatır mısınız?
    Şu an 24 yaşındayım; 14 yaşına kadar Trabzon'da ve İstanbul'da yaşadım. 14 yaşından sonra ailece Londra'ya taşındık. 15 yaşında okula gittim ama adapte olamadım. Pazarlama bölümünü bitirip, iş hayatına atıldım. Kebapçılık, mal dağıtımcılığı yaptım. 20 yaşında şoförlük yapıp, sonrasında pazarlama müdürü oldum. Küçükken en büyük hayalim pilot olmaktı. Bir sene uçuş eğitimi aldım. Sonra onu da askıya aldım. 2005 yılında Rafet El Roman ile tanışmam da hayatımın dönüm noktası oldu.
    HER ZAMAN AŞK VARDIR!
    * Peki 'Aşk-ı Virane'yi nasıl yazdınız?
    Bir gün trendeyim... Sevgilimden yeni ayrılmış, aşk acısı çekiyordum. Hatta o insanla ünlü olduktan sonra da görüştüm ama olmadı. Kendisine gerçekten de teşekkür ediyorum. Eğer bana bunları yaşatmasaydı; bugünlere gelemezdim. 'Aşk-ı Virane'yi ben aşk acısı çekerken yazdım. Rafet de 'Bu şarkıya düet yapalım' deyince; parçayı birlikte okuduk.
    * Çok farklı bir ortamdan gelip, tanınmak nasıl bir duygu?
    Açıkcası bana getirdiği güzellikler beni mutlu etse de başta çok korktum. 'Aynı çizgide kalabilecek miyim?' veya 'Başarımı devam ettirebilecek miyim?' soruları beni çok ürküttü. İyi bir şarkı yaptık; bundan sonra yapacaklarım da onun gölgesinde kalmamalı, hep daha iyisini yapmalıydım diye düşündüm.
    * Aşk hakkında ne düşünüyorsunuz?
    Aşk, insanın hayatında her zaman var. Bir kere olmaz. Aşk, her zaman ve her yerde var.
    * Yeni besteler yapmak için yeni bir aşka gerek var mı peki?
    Ben zaten çok duygusal bir yapıya sahibim. Çevremdeki herkesten çabuk etkilenirim. Arkadaşlarımın aşkları bile bana ilham verir. Ama bana göre okkalı aşkı bir kere yaşamak bile yeter. Ben tipik bir aşk adamıyım.
    ÇAPKINLIĞIN LİMİTİ OLMALI!
    * Çapkın mısınız?
    Her erkek çapkındır ama limitini bilmek lazım. Yanında sevdiğin bir insan yoksa çapkınlık yapabilirsin. Ama sevdiğin bir insan varsa eğer, çapkınlık abartılmamalı...
    * Nasıl biriyle birlikte olmak istersiniz?
    Dış görünümü önemli... Sonuçta dış görüntüsü sizi dışarıdaki güzelliklerden uzak tutar. Kişisel güzelliği de sizi bağlar. Karşı cinsin beni kendi becerileriyle etkilemesi lazım. Kendine has güzelliği, özelliği beni etkiler.
    * Evlilikle ilgili düşünceniz nedir?
    Evliliğe çok sıcak bakıyorum. Ama asla benimle aynı meslekten biriyle evlenmem. Çünkü evlendikten sonra aile ortamı isterim. Dolayısıyla iki tarafın da sanatçı olması evliliği etkiler. Evleneceğim kadın sanatçı olmamalı. Bir eve bir sanatçı yeter! Sanatçı sevgilim olabilir ama karım olamaz! Boy boy çocuk isterim. Çocuk sevdiğim için, bizimkilere 40 yaşından sonra çocuk yaptırdım.
    * Şu an bir ilham kaynağınız var mı?
    Eğer sorduğunuz kız arkadaşsa, yok! İki senedir de yok zaten...
    * Hoşlanmadığınız ve değiştirmek istediğiniz bir özelliğiniz var mı?
    İkizler burcuyum. Çok sakin ve rahatımdır ama birden patlayabilirim. Bu daha çok damarıma bastıklarında oluyor. Bunu değiştirmek isterdim. Gerçi eskisi gibi değilim. Yaş ilerledikçe olgunlaşıyorsunuz. Ayrıca çok düşünen biriyim. Bazen konuşurken bile düşünebiliyorum. Düşünmek kendinizle zaman geçirmektir. Bunu yapmak bazen güzel ama ucunu kaçırdığınızda yalnızlığa düşebilirsiniz.
#06.04.2009 09:36 0 0 0
  • NE KDR YAKISIKLI DEMi ? ;DD
#20.09.2010 17:41 0 0 0