Yasemin Öztürk, (25 Şubat 1974 - Ankara) Sinema ve TV dizisi oyuncusu.
Bilkent Üniversitesi Tiyatro bölümünde eğitim gördü. Pek çok TV programında sunuculuk yaptıktan sonra, ilk olarak TRT'de yayınlanan Koçum Benim adlı TV dizisinin başrol oyuncularından biri olarak görev aldı.


Filmografisi



Aşka Sürgün - ATV(Dizi) - (2005)
Kurtlar Vadisi - Show TV(Dizi) - (2004-2005)
Canım Benim - ATV(Dizi) - (2004)
Çalınan Ceset - ATV(TV Filmi) - (2004)
Gece 11:45 - Sinema Filmi - (2004)
Hababam Sınıfı Askerde - Sinema Filmi - (2004)
Radyo Tiyatrosu - TGRT Fm - (2003)
Aşk Skandalı - TV Filmi - (2001)
Koçum Benim - TRT(47 Bölüm) - (2001-2003)
Üvey Baba - Star TV(100 Bölüm) - (2000-2003)
Şahin - TV Filmi - (2000)
Sır - Kısa Film - (2000)
Bizim Sokak - Star TV(13 Bölüm) - (1999-2000)
Bizden Söylemesi - TRT(13 Bölüm) - (1999-2000)







Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 942
favori
like
share