Malzemeler :
� 6 adet tavuk kalça,
� 1 adet sivribiber,
� 1 adet soğan,
� 1 su bardağı bulgur,
� 1 çorba kaşığı biber salçası,
� 2 çorba kaşığı tereyağ,
� 1 çay kaşığı kırmızıbiber, karabiber, tuz.
� 1 su bardağı su.

Hazirlanişi :
Soğanı tencerede yağla birlikte kavurun. İçine doğranmış sivribiber, salça,bulgur ve baharat koyup su ekledikten sonra bir taşım kaynatın. Hazırladığınız bu içi tavukların içine koyup sarın.Tavukları iple ya da kürdanla açılmayacak şekilde kapatın. Tavukları fırın kabına dizip 1 bardak su ilave edin. Ateşte 25 dk. süreyle pişirin.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 544
favori
like
share
Mantıklı Tarih: 05.10.2008 16:37
SAĞOL
SU-PERISI Tarih: 03.10.2008 16:41
Emegine saglık Nerqishcigim,degişik bir tarif.