Kadakal Sahil Tesisileri

KADAKAL SAHİL TESİSLERİ

» Adres: Yalı Mah. Sahil Yolu Cad. Balıkçı Limanı yanı Faroz/Trabzon
» Telefon: +90 (462) 229 03 28
» Fax: +90 (462) 229 83 44
» E-posta:



Merhaba,
Damak zevkinizi bilen, kültürel zenginliğimize önem veren gönül dostlarımız.
Zaman içinde kaybolmakta olan gelenek ve göreneklerimizi gelecek kuşaklara aktarmak ve
Geçmişle bugün arasında köprü kurmak için, dünya’ da sayılı yeri olan Türk mutfağının içinde özel bir yeri bulunan Karadeniz mutfağımızın zenginliklerini Kadakal Restoranda, yeşilin her tonunu barındıran Karadenizimizin hamsi ve balığını, kekik dolu yaylalarında beslenen kuzusunun etini, sütünü, yağ ve peynirini, bol yağmurlu ve bereketli topraklarında yetişen kara lahanasından mısırına ve pazısına kadar özgün tatlar oluşturan yöremize has yemeklerimizi 35 yılın tecrübesiyle birleştirerek sizlere sunuyoruz
Huzur içinde ailece, otopark sorunu yaşamadan, restoran ve bahçemizde damak zevkinizle, güzel bir zaman geçirmeniz dileğiyle…
Tesisimiz 2.5 dönüm arazi üzerine kurulu olup; yazlık havuzlu ve seranderli bahçesi, kışlık kapalı mekanı, toplantı salonu, bine yakın kapasitesi ve 50 kişilik çalışanı ile siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir. Tesisimizin bünyesinde çocuk oyun parkı, araç parkı, çay bahçesi, yöremize ait kültürel ürünlerin satış reyonları da mevcuttur.
Seçkin ustalarımızın size hazırladıkları enfes yemek çeşitlerimiz:
Her Gün Sabah Kahvaltısı: (Pazar günleri 09:00-12:00 arası açık büfe), Yöresel kaygana, kuymak, Kara Lahana Dolması, turşu kavurma
Çorbalarımız: Kara Lahana, Ezogelin, balık çorbası
Sıcak Yemeklerimiz: Meşhur Kuru Fasulye, Kara Lahana Dolması, Pilav
Izgaralar: Meşhur Akçaabat Köftesi, Dana Pirzola, Kuzu Pirzola, Piliç Izgara, Sac Kavurma, karışık ızgara, bonfile
Balık Çeşitlerimiz: Mezgit, sargan, istavrit, levrek, hamsi, tirsi, çinekop, çupra, barbun, alabalık, kiremitte kaşarlı sipesiyal balık çeşitleri
Yöresel Yemeklerimiz: Kara Lahana çorbası, Kara Lahana dolma, kaygana, kuymak, Hamsi Dolması, Hamsi Pilavı, Ham****uşu
Salata Çeşitlerimiz: Çoban, Mevsim, Yeşil, karışık, piyaz, söğüş
Tatlı Çeşitlerimiz: Fırında sütlaç, sütlü kadayıf, baklava, kabak tatlısı, laz böreği, Kemalpaşa

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 787
favori
like
share