Arkadaşlar sitemap nedir hepimiz biliyoruz değil mi? Bu da sitemap'in rakam değil yazılı hali.

Kurulum:

Öncelikle AdminCP'den yeni bir plug-in oluşturuyoruz;

Plugin Hook yeri : Global_Start
[COLOR="teal"]Plugin Adı : Arsiv LinKLeri
[COLOR="teal"]Plugin Active : Yes

Plug-in Kodu:

[CODE] $forumlarimX = $vbulletin->db->query_read("select * from " . TABLE_PREFIX . "forum");
while ($forumlarim = $vbulletin->db->fetch_array($forumlarimX))
{
$googlehazir .= "".$forumlarim['title'].", ";
}[/CODE]


Daha sonra da bu kodu "footer" templatesinde istediğimiz bir yere "$googlehazir" şeklinde yerleştir işte bu kadar.

CapS :

[URL=http://imageshack.us]



Alıntıdır.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1280
favori
like
share
E-MaSTeR Tarih: 13.03.2010 17:54
@ erimmm

Extra CSS TanımLarSanız Daha Da KüçüLtebiLirSiniz.
erimmm Tarih: 09.03.2010 17:10
Daha sonra da bu kodu "footer" templatesinde istediğimiz bir yere "$googlehazir" şeklinde yerleştir
bu şekilde yapınca yazılar çok büyük be kotü gözüküyodu 3.8.4 kulanıyorum ondanmı kaynaklanıyo ne ? sorunu çözmek için bu yöntemi kulandım
[CODE]
Sitemap

$googlehazir

[/CODE] yazılar küçüldü ve bir çerçeve içine aldı bu sorunu yaşıyan olursa bu yöntemi kulansınlar
ve yazı boyutunu daha küçültmemin imkanı varmı çok fazla konu başlığı olduğu için halende ana sayfada çok yer kaplıyo
adasko Tarih: 12.02.2010 03:53
bazı arkadaşlar linklere tıkladığında hata alırsa nedeni sitelerini belli bir isim altına attıkları için olur yani şöyle [url]www.sitenizinismi.com/forum/index.php[/url] eğer böyle ise siteniz kodlardaki şu kısmı düzeltin;

Eskisi: $googlehazir .= "
sentero Tarih: 30.01.2010 18:26
tsklerr
E-MaSTeR Tarih: 24.04.2009 17:19
YanLı$ Yapmı$Sınız.


Tekrar Ba$tan Yapın.
sohbet38 Tarih: 24.04.2009 17:16
Bu Hatalar bildirildi 'footer' :

Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /home/mp3alem/public_html/includes/adminfunctions_template.php(3938) : eval()'d code on line 101

Büyük ihtimalle hata yanlış -Tag ´ından kaynaklanıyor olabilir.


Böyle bi hata aldım arkadaşlar sebep nedir...
E-MaSTeR Tarih: 09.02.2009 13:16
@ pacman2


EkLenti KonuLarı deqiL, KateqoriLeri qösteriyor.
pacman2 Tarih: 08.02.2009 20:25
Bende çalışıyor.Fakat şöyle bir sorunum var;altta arşivde link isimleri yazıyor ama tıklayınca not fount diyor.Bide linklerde konu isimleri yok.Örn;Programlar kategorisinin içinde eset diye bir konumuz olsun fakat arşivde eset değilde programlar yazıyor.
E-MaSTeR Tarih: 04.12.2008 19:22
@mmehmet33

Footer'in En Sonuna EkLe . AdımLarı Doqru Takip Et Denendi CaLıSıor.