Malzemeler :

1 kg kuzu but
-2 soğan
-3 diş sarımsal
-2 ad kırmızı dolmalık biber
-3 yemek kaşığı sıvıyağ
-1 kutu kuru fasülye konservesi
-1 tutam kekik
-200 gr çekirdeksiz yeşil zeytin
-Tuz-karabiber.

Yapılışı :

Kuzu eti kuşbaşı doğranır.Soğan ve sarımsak kıyılır.Kırmızı biber şeritler halinde kesilir.Et bir tencerede sıvı yağda kavrulur.Soğan sarımsak ilave edilir.1 bardak et suyu ilave edilir.Fasülyenin suyu süzülerek ilave edilir.Kekik-kırmızı biber şeritleri ve yeşil zeytinlerde ilave edilir.Tuz karabiber ilave edilir.25 dakika pişirilir.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 515
favori
like
share
nalus Tarih: 11.11.2008 23:22
[COLOR="Pink"]Değişik tarifleriniz için teşekkürler superisi.
beranoz Tarih: 13.10.2008 23:12
yemek taıflerinizi çok beğendim